Αλβανία: Κατεδάφισαν το εστιατόριο του οξύθυμου ιδιοκτήτη

Είχε επιτεθεί σε Ισπανούς σπάζοντάς τους το παρμπρίζ με τα χέρια!

Στο στόχαστρο των αλβανικών αρχών μπήκε ο εστιάτορας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επιτέθηκε σε Ισπανούς τουρίστες. Λόγω σωρείας παραβάσεων, κατεδάφισαν την επιχείρηση του.

Ο εκσκαφέας γκρέμισε κομμάτι κομμάτι το παραλιακό εστιατόριο στο Πόρτο Παλέρμο. Ο ιδιοκτητης του, Μίχαλ Κοκεντίμα, 51 ετών είναι πλέον πασίγνωστος. Οι εικόνες όπου εξοργισμένος, προσπαθεί με τις γροθιές του να σπάσει το παρμπρίζ αυτοκινήτου εν κινήσει, κάνουν τον γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ημέρες. Μέσα στο όχημα βρισκόταν η οικογένεια γνωστού Ισπανού επιχειρηματία και ο ξεναγός της.

Μετά το περιστατικό οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα εις βάρος του. Η απόφαση να κατεδαφιστεί το κτίριο πάρθηκε μετά το σκάνδαλο της επιθετικότητας του ιδιοκτήτη εστιατορίου κι επιπλέον το εστιατόριο των 2.000 τετραγωνικών μέτρων λειτουργούσε χωρίς άδεια κι εκμεταλλευόταν οικονομικά ένα κομμάτι της παραλίας. Επιπλέον δεν πλήρωνε φόρους εδώ και τρία χρόνια.

Απολογήθηκε η κυβέρνηση των Τιράνων για το περιστατικό 

Το περιστατικό με τους Ισπανούς τουρίστες που τον έφερε στο επίκεντρο, κινητοποίησε την κυβέρνηση των Τιράνων. Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Τουρισμού απολογήθηκε και τους προσέφερε λουλούδια, ενώ ο πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, χαρακτήρισε βάρβαρο τον εστιάτορα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ισπανοί, δυσαρεστημένοι απο την εξυπηρέτηση, έφυγαν από το εστιατόριο. Τότε ο Κοκεντίνα βρήκε την ευκαιρία να δείξει τον....οξύθυμο χαρακτήρα του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top