Μαλαισία: Από την πείνα και το στρες πέθανε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον θάνατό της

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τα αίτια θανάτου της 15χρονης Nora Quoirin από την Ιρλανδία, η οποία εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της στη Μαλαισία. 

Μαλαισία: Εντοπίστηκε νεκρή η 15χρονη αγνοούμενη Nora Quoirin

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το κορίτσι, που έπασχε από νοητική υστέρηση, πέθανε από εσωτερική αιμορραγία, η οποία προκλήθηκε από την πείνα και το στρες. 

Θρίλερ στη Μαλαισία: Εξαφανίστηκε 15χρονη με νοητική υστέρηση

Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το κορίτσι έπεσε θύμα απαγωγής, ενώ από την νεκροψία – νεκροτομή αποδείχθηκε ότι δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. 

Οι αξιωματικοί που είχαν αναλάβει τις έρευνες δήλωσαν ότι η 15χρονη πρέπει να είχε πεθάνει τρεις μέρες πριν από τη μέρα που βρέθηκε η σορός της. 

Το πτώμα της Nora βρέθηκε την περασμένη Τρίτη μέσα στη ζούγκλα, δέκα μέρες μετά από την εξαφάνισή της. Η οικογένειά της είχε δηλώσει στις αρχές πως το κορίτσι δεν ήταν καθόλου ανεξάρτητο, αντιμετώπιζε δυσκολίες στο βάδισμα και δεν είχε χαθεί ποτέ ξανά, εκφράζοντας την ανησυχία τους ότι αυτό θα της έχει προκαλέσει τεράστιο άγχος. 

Η 15χρονη έκανε διακοπές στη Μαλαισία μαζί με τους γονείς και τα δυο της αδέλφια, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι από τον χαμό της. 

Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα του κοριτσιού καθώς ακολούθησε πατημασιές μέσα στη ζούγκλα, 1,6 μίλια μακριά από το ξενοδοχείο, όπου έμενε με την οικογένειά της. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς, οι οποίοι και αναγνώρισαν τη σορό, λίγες ώρες αργότερα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top