Θρίλερ στη Μαλαισία: Εξαφανίστηκε 15χρονη με νοητική υστέρηση

Φόβοι ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής

Ένα 15χρονο κορίτσι το οποίο παραθέριζε μαζί με τους γονείς του στη Μαλαισία, φαίνεται πως έχει πέσει θύμα απαγωγής .

Η Nora Quoirin με καταγωγή από την Ιρλανδία και τη Γαλλία η οποία φοιτά σε Σχολείο Ειδικής Αγωγής στο Λονδίνο,  εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής από το δωμάτιο ξενοδοχείου στο τουριστικό θέρετρο του Dusan,  που βρίσκεται σε απόσταση  40 μιλίων νότια της Κουάλα Λουμπούρ.

Η ανακοίνωση για την εξαφάνιση της 15χρονης - φωτογραφία: LucieBlackmanTrust

Το συμβάν, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί, τοπική ώρα. Όταν η μητέρα του παιδιού πήγε να το ξυπνήσει βρήκε το παράθυρο του υπνοδωματίου ανοικτό και το κορίτσι να μην είναι στο κρεβάτι του.

Παρά τις απεγνωσμένες έρευνες των γονιών και των υπευθύνων του ξενοδοχείου η 15χρονη παραμένει άφαντη.

Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας  στη Μαλαισία, οι διωκτικές αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης, ως απαγωγή.

«Είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και ευάλωτο κορίτσι που εξαφανίστηκε  σε μια απομακρυσμένη περιοχή. Η Nora λείπει εδώ και 24 ώρες δίχως να έχει δώσει κανέναν σημάδι ζωής και η υπόθεση της εξαφάνισής της απαιτεί από όλους μας εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης «The Lucie Blackman Trust», Matthew Searle, που συνδράμει στις έρευνες των αρχών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top