Ζευγάρι σταμάτησε να φιληθεί σε γέφυρα και βρέθηκε στο κενό

Απίστευτη τραγωδία στο Περού

το ζευγάρι πάνω στη γέφυρα

Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στο Περού, όταν ένα ζευγάρι βρέθηκε στο κενό από γέφυρα ύψους 15 μέτρων στην προσπάθειά του να δώσει ένα παθιασμένο φιλί. 

Η Μέιμπεθ Εσπινιόζ και ο Έκτορ Βιντάλ επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη Κούσκο του Περού το περασμένο Σάββατο. Κάποια στιγμή, περνώντας με τα πόδια από μια γέφυρα σταμάτησαν για να ανταλλάξουν ένα φιλί. 

Αυτό που ακολούθησε κόβει την ανάσα. Η 34χρονη Μέιμπεθ σκαρφάλωσε στο μικρό κάγκελο της γέφυρας για να κάτσει και τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση του καλού της. Έχασε όμως την ισορροπία της και άρχισε να γέρνει προς τα πίσω, παρασέρνοντας και τον σύντροφό της. 

Οι κάμερες κυκλοφορίας που βρίσκονται στη γέφυρα κατέγραψαν τις απεγνωσμένες προσπάθειες των δύο νέων να κρατηθούν από το κάγκελο. Δυστυχώς το βάρος του σώματός τους ήταν μεγάλο και οι δυο τους βρέθηκαν αγκαλιασμένοι στο κενό. 

Η νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο σύντροφό της υπέστη κάταγμα στο κρανίο και υπέκυψε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το ζευγάρι ήταν εκπαιδευμένοι ορειβάτες και είχαν μετακομίσει πρόσφατα στην πόλη για να εργαστούν ως ξεναγοί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top