Μακελειό Οχάιο: Ο 24χρονος είχε εμμονή με τις μαζικές δολοφονίες

Πρώην κοπέλα του αποκαλύπτει πως είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει

Σημάδια ότι επρόκειτο για μια προβληματική προσωπικότητα είχε δώσει εδώ και αρκετά χρόνια ο 24χρονος μακελάρης του Οχάιο, ωστόσο κανείς δεν είχε κάνει τίποτα για να τον εμποδίσει από το να κάνει πράξει τα αρρωστημένα σχέδια που έφτιαχνε στο μυαλό του. 

Οχάιο: Έφτιαχνε λίστες με ανθρώπους που ήθελε να βιάσει και να σκοτώσει

Μια πρώην κοπέλα του, μιλώντας σε τοπική εφημερίδα του Οχάιο αποκάλυψε πως ο Κόνορ Μπετς αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Η 24χρονη Κέιτλιν Αντέλια Τζόνσον έβγαινε μαζί του από τον περασμένο Μάρτιο έως και τον Μάιο, όμως η συμπεριφορά του Μπετς, την τρόμαξε και την έκανε να απομακρυνθεί από κοντά του. 

10 νεκροί από νέα επίθεση με πυροβολισμούς στο Οχάιο!

Όπως είπε, ο δράστης της έδειχνε υλικό από τη μαζική δολοφονία στη συναγωγή του Πίτσμπουργκ. Στον τοίχο του δωματίου του είχε μια κόκκινη σημαία, ενώ της έλεγε συνεχώς πως είχε εντρυφήσει σε διάφορες μαζικές δολοφονίες που είχαν γίνει στις ΗΠΑ για… «ακαδημαϊκούς» σκοπούς, όπως ισχυριζόταν. 

«Είμαι απολύτως φυσιολογικός, είμαι μια πηγή χαράς και καλοσύνης, καθόλου τρομακτικός», της είχε απαντήσει, όταν εκείνη είχε αναρωτηθεί αν είναι καλά.

Ωστόσο λίγο αργότερα της είπε πως ήταν διπολικός και πως έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. 

Οι δυο τους είχαν βγει ραντεβού για σκοποβολή, όπου έριξαν με αυτόματο όπλο, ενώ η κοπέλα αποφάσισε να τον χωρίσει όταν εκείνος επέμενε να αφήσουν στο σπίτι μιας πρώην του ένα γράμμα στο οποίο έγραφε:

«Καλώς ήρθες στη γειτονιά. Δεν μπορείς να κρυφτείς από το παρελθόν σου».

Η 24χρονη τον έπεισε να το κάψει και να καταπολεμήσει αυτή του την ανάγκη, ενώ εκείνος της εκμυστηρεύτηκε πως κάποιες φορές είχε ανεξέλεγκτες παρορμήσεις προς κάποια πράγματα. 

Ο Μπετς την είχε ρωτήσει αν έχει τάσεις αυτοκτονίας και της είχε αποκαλύψει πως δύο φορές είχε βάλει την κάνει ενός όπλου στο στόμα του, όμως ποτέ δεν βρήκε τη δύναμη να πατήσει τη σκανδάλη. 

Μετά το μακελειό άλλωστε, πρώην συμμαθητές του αποκάλυψαν πως ο 24χρονος έφτιαχνε λίστες με τα άτομα που ήθελε να σκοτώσει, να βιάσει και να γδάρει, ενώ αρκετοί είπαν πως ήταν πολύ τρομακτικός και απέπνεε μια σκοτεινή ενέργεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top