Βέλγιο: Γυναίκα επιβίωσε παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της για 6 ημέρες

Έπινε βρόχινο νερό από το κουτάκι για τις τσίχλες

Βέλγιο

Μία γυναίκα κατάφερε να παραμείνει ζωντανή μέσα στο αναποδογυρισμένο όχημά της για έξι ημέρες μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε κοντά στη Λιέγη την περασμένη εβδομάδα.  

Η Corine Bastide επιβίωσε χωρίς φαγητό και με ελάχιστο νερό κατά τη διάρκεια του πρωτοφανούς καύσωνα που επικρατούσε στο Βέλγιο.

Το αυτοκίνητό της βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μέσα σε δάσος και να αναποδογυρίσει. Η οικόγενεια και οι φίλοι της που την αναζητούσαν μέρες αργότερα εντόπισαν το αυτοκίνητό της και κάλεσαν τις αρχές. 

Όπως δήλωσε η Bastide, το πρώτο βράδυ άκουγε το κινητό της να χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο αλλά πονούσε τόσο που δεν μπορούσε να το φτάσει. «Την επόμενη ημέρα το κινητό σταμάτησε να χτυπά και ήξερα ότι η μπαταρία είχε σωθεί. Προσπάθησα να φωνάξω κάθε φορά που άκουγα ανθρώπους τριγύρω αλλά κανείς δεν μπορούσε να με ακούσει». 

«Η ζέστη ήταν αποπνικτική. Κατάφερα να ανοίξω την πόρτα με το πόδι μου. Το Σαββατοκύριακο έβρεξε και ήταν κάπως καλύτερα. Το κακό ήταν ότι κοιμόμουν μέσα στο νερό για δύο ημέρες. Ήταν αρκετά κρύο και έτρεμα συνέχεια» δήλωσε στο RTBF η άτυχη γυναίκα. 

Όπως είπε η ίδια, δεν πεινούσε ιδιαίτερα ενώ η ανάγκη για νερό ήταν μεγαλύτερη. «Γέμιζα με νερό της βροχής το κουτάκι που είχα από τις τσίχλες και έγλειφα τα κλαδιά των δέντρων για να μην αφυδατωθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.  

«Το δυσκολότερο ήταν να ξαπλώνω πάνω στα σπασμένα γυαλιά. Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά πονούσα πάρα πολύ. Σκεφτόμουν ότι δν θα καταφέρω να βγω ποτέ από κει όμως ήθελα να ζήσω για τα παιδιά μου» είπε μέσα από το νοσοκομείο στο RTBF.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top