Αρχηγός συμμορίας πήγε να αποδράσει προσποιούμενος την κόρη του

Το σχέδιό του δεν πήγε όπως το είχε υπολογίσει

Βίντεο AP

Νόμιζε ότι τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια, αλλά άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Ένας διαβόητος αρχηγός συμμορίας στη Βραζιλία, προσπάθησε να αποδράσει από τις φυλακές, όπου κρατείτο, ντυμένος σαν την κόρη του. 

Ο Clauvino da Silva, άφησε την κόρη του στο κελί του, φόρεσε τα ρούχα της, μία μάσκα και μια περούκα και προσπάθησε να φύγει μετά το επισκεπτήριο, προσποιούμενος ότι είναι το παιδί του. 

Ο Silva, γνωστός και ως «ο κοντός» είναι ένας από τους πιο σκληρούς εγκληματίες της Βραζιλίας. Μπορεί το σχέδιό του να ήταν οργανωμένο με κάθε λεπτομέρεια, όμως ο συμμορίτης δεν είχε υπολογίσει ότι θα αγχωθεί. 

Φόρεσε το στενό τζιν παντελόνι της κόρης του, τον στηθόδεσμό της, το στενό της ροζ μπλουζάκι, περούκα και γυαλιά, όμως είχε μια νευρικότητα.

Αυτή του η νευρικότητα ήταν που τον πρόδωσε και δημιούργησε υποψίες στους φρουρούς που τελικά κατάλαβαν ποιος ήταν πίσω από τη μεταμφίεση. 

Κατέγραψαν μάλιστα σε βίντεο βήμα βήμα την… αποκάλυψη, τόσο για να εξευτελίσουν το διαβόητο συμμορίτη, όσο και για να στείλουν μήνυμα σε όποιον σκεφτόταν να κάνει κάτι παρόμοιο. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top