Ισπανία: Κλότσησε και πέταξε στις ράγες του Μετρό έναν άνδρα

Σοκ σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μαδρίτης

Μία ακόμα επίθεση σε σταθμό τρένου καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, αυτή τη φορά όμως στη Μαδρίτη. Ένας 30χρονος άνδρας από την Βραζιλία κλότσησε έναν άλλον επιβάτη και τον έριξε στις ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο, σκορπώντας παντού τον τρόμο. 

Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Ο 23χρονος Ισπανός περίμενε το μετρό στον σταθμό Arguelles. Την ώρα που ο συρμός πλησίαζε, ο 30χρονος πετάχτηκε από τη θέση του και εντελώς αναίτια κλότσησε με δύναμη τον ανυποψίαστο νεαρό με αποτέλεσμα να πέσει στις ράγες και ο συρμός να περάσει από πάνω του. 

Ο 23χρονος ως εκ θαύματος κατάφερε να απεγκλωβιστεί αλώβητος, ενώ ο 30χρονος δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά βίαια περιστατικά στη Μαδρίτη. 

Ψυχικά ασθενής ο άνδρας που έσπρωξε το αγοράκι στις γραμμές του τρένου

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες παρόμοια επίθεση είχε γίνει σε σταθμό της Φρανκφούρτης, κατά την οποία σκοτώθηκε ένα οχτάχρονο παιδάκι, το οποίο έσπρωξε στις ράγες του τρένου ένας άνδρας από την Ερυθραία, μόνιμος κάτοικος Ελβετίας και πατέρας τριών παιδιών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top