Τζόνσον: Ο πρωθυπουργός με τα άστατα μαλλιά και την άστατη προσωπική ζωή

Ο έρωτας για την Αρχαία Ελλάδα και οι διακοπές στο Πήλιο

Πολέμιος της ευρωπαϊκής ένωσης, λάτρης της Αρχαίας Ελλάδας αλλά και υπέρμαχος της χρεοκοπίας της χώρας μας τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων είναι ο Μπόρις Τζόνσον, ο νέος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.

Με σήμα κατατεθέν την κατάξανθη κώμη του, που λίγο πολύ θυμίζει κάτι από Ντόναλντ Τραμπ, o 55χρονος ηγέτης των Τόρις κρατά την παγκόσμια πολιτική σκηνή σε επαγρύπνηση με τα σχέδιά του για Brexit στις 31 Οκτωβρίου. 

Η αγάπη του για την αρχαία Ελλάδα 

Ως άλλος Μέγας Αλέξανδρος σκοπεύει να πάει τη χώρα του πολύ μακριά. «Ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε πιο μακριά από ότι είχαν πάει ποτέ οι Ρωμαίοι» τόνισε ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο λάτρης του Περικλή και του Ομήρου έχει αποθεώσει τους Αρχαίους Έλληνες. «Είναι τρομεροί, αυθεντικοί και διατεθειμένοι να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με τρόπο που ποτέ δεν είχε ξανασυμβεί» έχει αναφέρει στο παρελθόν ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Δεν ήταν, όμως, τόσο γλυκός απέναντι στους Έλληνες κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, παρότι δε χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο αγαπημένο του Πήλιο.

Όσοι τον συναντούν πάντως κάθε φορά που έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα μιλούν για έναν άνθρωπο ευγενικό και ανοιχτό, που αγαπά τον περίπατο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό.

Νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας ο Μπόρις Τζόνσον


Άστατα μαλλιά…άστατη προσωπική ζωή 

Όσο άστατα είναι τα μαλλιά του, άλλο τόσο είναι και η προσωπική του ζωή. Πατέρας πέντε παιδιών, ένα εκ των οποίων από εξωσυζυγική σχέση, ετοιμάζεται να πάρει το διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του για να επισημοποιήσει τη σχέση του με την 31 ετών σύντροφό του Κάρι.

Τσάι αντί σχολίου

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ήξερε πώς να προκαλεί ακόμα κι όταν ασκούσε τη δημοσιογραφία. Με τσάι προσπαθούσε να κατευνάσει τους συναδέλφους του, όταν ξεροστάλιαζαν έξω από το σπίτι του για να του αποσπάσουν μία δήλωση μετά από άρθρο του που συνέκρινε τη μπούργκα με...γραμματοκιβώτιο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top