Διέρρηξε αστυνομικό τμήμα για να τον φυλακίσουν - Τους πήγε και ντόνατς

Ο 26χρονος το έκανε επίτηδες γιατί δεν ήθελε να σκοτώσει τον συγκάτοικό του

σιατλ τμημα ντονατς

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί σε τμήμα του Σιάτλ, όταν διαπίστωσαν πως ένας νεαρός άνδρας όχι μόνο είχε διαρρήξει το κτίριο, αλλά τους είχε πάει και ντόνατς για να τους… γλυκάνει!

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο 26χρονος αποκάλυψε πως έσπασε το τζάμι και μπούκαρε στο τμήμα γιατί «προτιμούσε πάει στη φυλακή» για τον λόγο αυτό, παρά επειδή «θα σκότωνε τον συγκάτοικό του».

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Σερίφη 

Ο σερίφης της κομητείας Κινγκ εξήγησε στο Facebook ότι ο 26χρονος, επωφελούμενος από το σκοτάδι, έσπασε την τζαμαρία του αστυνομικού τμήματος του Φέργουντ και μπήκε μέσα, την ώρα που δεν βρισκόταν κανείς εκεί. Ο «νυχτερινός επισκέπτης» όμως δεν ήθελε να κλέψει απολύτως τίποτα.

«Τον βρήκαμε καθισμένο σε ένα γραφείο όπου οι βοηθοί συνήθως συντάσσουν τις αναφορές τους. Ο ύποπτος είχε απλώσει τα πόδια του σε μια καρέκλα, παρακολουθούσε τηλεόραση και είχε μόλις καπνίσει ένα πούρο», αφηγήθηκε.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Σερίφη

Ένας εκπρόσωπος του σερίφη, που ρωτήθηκε από την εφημερίδα Seattle Times, είπε ότι οι αρχές δεν γνωρίζουν τι ακριβώς προσάπτει ο 26χρονος στον συγκάτοικό του.Όμως, επειδή φοβόταν το πώς θα αντιδρούσαν οι αστυνομικοί, ο ερασιτέχνης διαρρήκτης είχε φροντίσει να αγοράσει ένα κουτί με ντόνατς από ένα γειτονικό μαγαζί, για να τους... γλυκάνει. Ο σερίφης ανάρτησε μάλιστα μια φωτογραφία των λουκουμάδων.

«Όπως το επιθυμούσε, ο ύποπτος οδηγήθηκε στη φυλακή της κομητείας Κινγκ», κατέληξε ο σερίφης, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τι απέγιναν τα ντόνατς.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top