Εμιλιάνο Σάλα: Συνελήφθη 64χρονος άνδρας ως ύποπτος για ανθρωποκτονία

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή

Ένας 64χρονος από το Βόρειο Γιόρκσαϊρ συνελήφθη την Τετάρτη, ως ύποπτος για ανθρωποκτονία, κατά τις έρευνες για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα.    

Το αεροπλάνο του Εμιλιάνο Σάλα κινούταν σαν γιο- γιο επί 15 λεπτά

Ο επιθετικός της Κάρντιφ Σίτι βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Γενάρη, ενώ μετέβαινε στο Κάρντιφ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Ναντ.

Έτσι έπεσε το αεροπλάνο του Εμιλιάνο Σάλα: Όλα έγιναν σε δέκα λεπτά

Το αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα της Μάγχης και η σορός του Αργεντινού φορ εντοπίστηκε μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης.

Αντίθετα, ο πιλότος του μοιραίου αεροπλάνου αγνοείται ακόμα. 

Θρήνος στην κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα – Τραγική φιγούρα η αδελφή του

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντόρσετ ανέφερε ο 64χρονος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Παράλληλα, έκανε γνωστό, ότι οι οικογένειες των δύο θυμάτων ενημερώθηκαν από τις Αρχές για τη σύλληψη. 

«Τραύματα στο κεφάλι και το στήθος» η αιτία θανάτου του Εμιλιάνο Σάλα

«Στις έρευνές μας πρέπει να εστιάσουμε στο αν υπάρχει οποιαδήποτε υποψία εγκληματικής ενέργειας. Ως αποτέλεσμα συλλάβαμε σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου, έναν 64χρονο από το Βόρειο Γιορκσάιρ, ύποπτο για ανθρωποκτονία», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Αστυνομίας προσθέτοντας πως ο άνδρας βοηθάει στις έρευνες.

 Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να μην προβαίνουν σε εικασίες για την ταυτότητα του άνδρα καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση των ερευνών.    


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top