Μοτοσικλετιστής της αυτοκινητοπομπής της Μίντλετον χτύπησε ηλικιωμένη

Την ώρα που το πριγκιπικό ζεύγος κατευθυνόταν σε εκδήλωση

Ασθενοφόρο

Μετά τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο ενεπλάκη σε τροχαίο, στο οποίο τραυματίστηκε μια 28χρονη, τώρα σειρά είχαν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, καθώς μοτοσικλέτα της αυτοκινητοπομπής τους τραυμάτισε μια 83χρονη γυναίκα. 

Σύμφωνα με την Daily Mail η μοτοσικλέτα της αστυνομίας, προπορευόταν από το κομβόι του πριγκιπικού ζεύγους, το οποίο κατευθυνόταν σε εκδήλωση και είχε ως σκοπό τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. 

O πρίγκιπας Φίλιππος παρέδωσε το δίπλωμα οδήγησης

Ακόμα δεν είναι σαφές αν η ηλικιωμένη χτυπήθηκε από τη μηχανή ή έπεσε μόνη της στο δρόμο, με τις αρχές να διεξάγουν σχετική έρευνα. 

«Η γυναίκα ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα και δίπλα της επίσης πεσμένη ήταν μία μηχανή της Αστυνομίας», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. 
Εκπρόσωπος της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ δήλωσε στη Daily Mail, ότι το ζευγάρι «ανησυχεί και είναι λυπημένο»,
ενώ έχει επικοινωνήσει με την 83χρονη, στέλνοντας και λουλούδια για περαστικά. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πριγκιπικό ζευγάρι σκοπεύει να την επισκεφθεί για να της εκφράσει και από κοντά τη λύπη του για ό,τι συνέβη. 
Η 83χρονη έχει αρκετά τραύματα και η κατάστασή της είναι σταθερή. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, την ώρα που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ταξίδευσαν για να δώσουν το «παρών» σε εκδήλωση της βασίλισσας. 

Όταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι στον δρόμο επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, ενώ προηγείται πομπή της αστυνομίας και ένα άλλο όχημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top