Ιαπωνία: Στο αυτοκρατορικό παλάτι το ζεύγος Τραμπ

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον αυτοκράτορα

Αισιόδοξος για μια εμπορική συμφωνία με την Ιαπωνία εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επισκέπτεται με τη σύζυγό του Μελάνια την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Το προεδρικό ζεύγος των Ηνωμένων Πολιτειών συναντήθηκε με τον αυτοκράτορα της χώρας.

O Αμερικανός Πρόεδρος είναι ο πρώτος ξένος ηγέτης που συναντά τον αυτοκράτορα Ναρουχίτο στο Τόκιο, από τότε που διαδέχθηκε τον πατέρα του στον θρόνο. Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στο αυτοκρατορικό παλάτι σε μια εντυπωσιακή τελετή υποδοχής.

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών επέλεξε ένα λευκό φόρεμα «Carolina Herrera» με φλοράλ λεπτομέρειες, το οποίο κοστίζει 4.300 δολάρια. Κομψή και η αυτοκράτειρα Μασάκο, η οποία έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναμετρήθηκε στο γήπεδο του γκολφ με τον Σίνζο Αμπέ. Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία για μια selfie με τον καλεσμένο του.

Το ζεύγος Τραμπ και το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ιαπωνίας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αγώνα σούμο. Μάλιστα, ο Τραμπ βράβευσε και τον νικητή. Με παραδοσιακό φαγητό έκλεισε η βραδιά για τα ζεύγη Τραμπ και Άμπε.

Το μουσείο ψηφιακής τέχνης επισκέφθηκαν η Μελάνια Τραμπ και η Άκιε Άμπε. Οι δυο πρώτες κυρίες ξεναγήθηκαν σε δια δραστικά δωμάτια πριν συναντήσουν παιδιά στο ψηφιακό ενυδρείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top