Τραγικό τέλος: Χτύπησε στην μπανιέρα, παρέλυσε και πνίγηκε

Πέθανε αβοήθητη στο διαμέρισμα του φίλου της

Η 24χρονη Φλάβια

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 24χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία μέσα στο διαμέρισμα του φίλου της, καθώς την ώρα που έκανε μπάνιο, τραυματίστηκε, παρέλυσε και πνίγηκε στην μπανιέρα. 

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα η 24χρονη Φλάβια Ιοάνα βρισκόταν μόνη της στο διαμέρισμα του φίλου της στην πόλη Ντέβα. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει ένα μπάνιο για να χαλαρώσει, όμως γλίστρησε, χτύπησε στο λαιμό της σοβαρά και παρέλυσε με αποτέλεσμα να πνιγεί μέσα στο νερό της μπανιέρας. 

Όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα ο φίλος της βρήκε τη νεαρή γυναίκα αναίσθητη και ειδοποίησε αμέσως σε βοήθεια, όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών η 24χρονη δεν τα κατάφερε. 

«Η αδερφή μου χτύπησε το λαιμό της στην άκρη της μπανιέρας με αποτέλεσμα να παραλύσει από τη ζημιά που έγινε στα νεύρα της και να πνιγεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς να νιώσει κάποιο πόνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της», έγραψε ο αδελφός της στο Facebook.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν η Φλάβια είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες πριν μπει στην μπανιέρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top