Αγρότης ακρωτηρίασε το πόδι του με μαχαίρι τσέπης για να σώσει τη ζωή του

«Δεν ήξερα τι να κάνω»

kurtis kaser

Τη δύσκολη απόφαση να ακρωτηριάσει το πόδι του για να σώσει τη ζωή του πήρε ένας αγρότης από τη Νεμπράσκα, όταν το ένα του άκρο «κόλλησε» μέσα στη μηχανή σιτηρών.

Ο 63χρονος Kurtis Kaser όταν διαπίστωσε τι συνέβαινε έδρασε σε χρόνο dt. Έβγαλε από την τσέπη του ένα μικρό μαχαίρι που είχε και με αυτό προσπάθησε να απελευθερώσει το κολλημένο πόδι του.

Το περιστατικό συνέβη ενώ μετέφερε σιτάρι από το ένα σημείο του αγροκτήματος στο άλλο. Κάποια στιγμή δίχως να το καταλάβει το πόδι του κόλλησε μέσα σε μία τρύπα. Γρήγορα κατάλαβε πως δεν ήταν τρύπα αλλά η μηχανή σιτηρών.

«Δεν ήξερα τι να κάνω και για πόσο ακόμα θα είχα τις αισθήσεις μου. Σχεδόν είχα παραιτηθεί όταν σκέφτηκα ότι είχα ακόμα πάνω μου το μαχαίρι τσέπης».

Όπως εξήγησε «δεν είχα μαζί το τηλέφωνό μου, δεν ήξερα πού ήταν και έτσι άρχισα να κόβω το πόδι μου με το μαχαίρι».

Στη συνέχεια σύρθηκε με τους αγκώνες του έως το σπίτι για να φτάσει το τηλέφωνο και να ζητήσει βοήθεια.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου έμεινε για μία εβδομάδα και στη συνέχεια τον πήγαν σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο ίδιος δηλώνει πως παραμένει ήρεμος γιατί όσο ήταν στο κέντρο αποκατάσταση «είδα τόσους πολλούς ανθρώπους που πιθανόν δε θα καταφέρουν να περπατήσουν ποτέ ξανά. Εγώ όμως θα μπορώ, επομένως είμαι τυχερός».

Μόλις το πόδι του επουλωθεί θα βάλει προσθετικό μέλος, ενώ σκοπεύει να επιστρέψει ξανά στα χωράφια παρά την περιπέτειά του.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top