Ποδοσφαιριστής ήπιε παγωμένο νερό και πέθανε από ανακοπή

Ήπιε λίγες γουλιές και άρχισε να μη νιώθει καλά

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στο Περού, από ανακοπή καρδιάς που οφείλεται στο γεγονός ότι ήπιε παγωμένο νερό αμέσως μετά τον αγώνα. 

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, ο Λούντγουιν Φλόρες Νόουλ πήγε στον πάγκο της ομάδας του μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα και ήπιε παγωμένο νερό. Ήπιε μερικές γουλιές και αμέσως άρχισε να μη νιώθει καλά. Ο Νόουλ επέστρεψε στο σπίτι του και λίγα λεπτά αργότερα ξεψύχησε από ανακοπή καρδιάς. 

«Τον πήγα στην κοντινότερη κλινική, αλλά πέθανε πριν προλάβω να φτάσω. Οι γιατροί μου είπαν ότι πέθανε από ανακοπή στην καρδιά του, διότι ήπιε πολύ παγωμένο νερό, ενώ ακόμα το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα», είπε η σύζυγός του.

Οι γιατροί στο Περού φαίνεται να είπαν στη σύζυγο ότι η απότομη διαφορά θερμοκρασίας, καθώς το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα, προκάλεσε σοκ στη λειτουργία της καρδιάς του αθλητή, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός χτύπων της καρδιάς του και να σταματήσει, κάτι που προκάλεσε και τον θάνατό του.

Ωστόσο, καρδιολόγος που μίλησε στο star.gr απέκλεισε το ενδεχόμενο η ανακοπή να προκλήθηκε από το παγωμένο νερό, ξεκαθαρίζοντας ότι το πιθανότερο είναι ο αθλητής να έπασχε από κάποια συγγενή καρδιοπάθεια ή ο θάνατός του να οφείλεται σε κάποιο άλλο παθολογικό αίτιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top