Γαλλία: Άφησε ελεύθερες τις 4 γυναίκες ομήρους ο 17χρονος

Έφτασε στο μπαρ με μοτοσικλέτα

Δείτε στο βίντεο του Ruptly εικόνες από την ομηρία στην πόλη Μπλανιάκ

Ελεύθερες άφησε ο 17χρονος τις τέσσερις γυναίκες που κραρούσε ομήρους μέσα σε ένα μπαρ - καπνοπωλείο στο Μπλανιάκ, κοντά στην Τουλούζη.

Ο νεαρός που είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές δεν προέβαλε κανένα αίτημα στους αστυνομικούς. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει παραδοθεί στις αρχές.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης των Κίτρινων Γιλέκων. Σήμερα, πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά στον αέρα και ζήτησε να συνομιλήσει με διαπραγματευτή της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν μια περιοχή σε ακτίνα 300 μέτρων γύρω από το καπνοπωλείο και ζήτησαν από κατοίκους και καταστηματάρχες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους.

 

 

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στη Γαλλία, Μαρία Δεναξά, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας αναχώρησε για την Τουλούζη.

 

 

Έφτασε στο μπαρ με μοτοσικλέτα
 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, o άνδρας φορώντας κράνος στο κεφάλι εισέβαλλε στο μπαρ – καπνοπωλείο γύρω στις 16:15 (τοπική ώρα). Έφθασε εκεί με μοτοσικλέτα. 

Όπως αναφέρει η Figaro πάνω στο κράνος υπήρχε μια κάμερα GoPro, ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται ούτε υπάρχουν στοιχεία για την ώρα πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top