Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο γλίστρησε στον διάδρομο και κατέληξε σε ποτάμι

Σώοι και οι 136 επιβάτες του

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδος στο Τζάκσονσβιλ της Φλόριντα, όταν αεροσκάφος Boeing 737, στο οποίο επέβαιναν 136 επιβάτες, γλίστρησε στον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε σε ποτάμι. 

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Το αεροσκάφος βρέθηκε σε ρηχά νερά του ποταμού και γι’ αυτό δε βυθίστηκε. 

Το Boeing είχε απογειωθεί από τη ναυτική βάση του Γκουαντάναμο και μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό. 

Την ώρα της προσγείωσης επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, καθώς σε εξέλιξη βρισκόταν ισχυρή καταιγίδα. Ο πιλότος επιχείρησε να προσγειώσει το αεροσκάφος, όμως λόγω των ριπών των ανέμων εκείνο σηκώθηκε προς τα δεξιά και μετά προς τα αριστερά. 

Μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους επικράτησε πανικός. Κόσμος ούρλιαζε από τον τρόμο του, αρκετοί ήταν εκείνοι που χτύπησαν, ευτυχώς ελαφρά από την ανατάραξη κατά την προσυδάτωση στον ποταμό, ενώ κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει αν βρίσκονταν στο έδαφος ή μέσα στο νερό. 

Πάντως όλοι επαίνεσαν τον κυβερνήτη και το πλήρωμα για τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντέδρασαν. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σερίφη, 21 επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στα τοπικά νοσοκομεία, χωρίς ευτυχώς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Την ίδια ώρα γίνεται προσπάθεια να περιοριστεί η διαρροή καυσίμων του αεροσκάφους στο ποτάμι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top