#FacebookDown: "Μπλακ άουτ" για ώρες σε Facebook και Instagram

Βγήκε εκτός και το WhatsApp - Επανήλθαν πλέον τα κοινωνικά δίκτυα

Πολλά προβλήματα παρατηρούνται τα τελευταία λεπτά με τη σύνδεση των χρηστών

«Μπλακ άουτ» σε πολλές χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, έπαθε για αρκετές ώρες το facebook, με τα προβλήματα να έχουν πλέον να έχουν αποκατασταθεί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Από το πρωί είχαν αρχίσει τα παράπονα χρηστών από τη Γαλλία, τη Μ. Βρετανία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ελλάδα κ.ά., πως δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. 

Όποιος χρήστης προσπαθούσε να μπει στο προφίλ του, έβλεπε στην οθόνη του αυτό το μήνυμα:

Το τεχνικό πρόβλημα επηρέασε επίσης το WhatsApp και το Instagram, για τα οποία διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα ή πλήρης αδυναμία σύνδεσης.

Οι χρήστες ανέφεραν το πρόβλημα στο Twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το #FacebookDown να γίνεται το δημοφιλέστερο hashtag μεταξύ των χρηστών στην Ελλάδα. Αντίστοιχες αναφορές γίνονται και μέσω #InstagramDown και #WhatsAppDown. 

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο μετρητή αναφορών Down Detector (downdetector.com/status/facebook), τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες διεθνώς, αφορούν κυρίως τη ροή των αναρτήσεων (timeline, 57%), την σύνδεση (21%), ενώ κάποιοι έχουν πλήρη αδυναμία να δουν το Facebook (20%).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top