Μία νύχτα στο Μουσείο του Λούβρου – Δείπνο με την «Αφροδίτη της Μήλου»

Ύπνος σε πυραμίδα και πριβέ συναυλία στα «ιδιαίτερα» του Ναπολέοντα

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι θα μπορούσατε για μία νύχτα να μείνετε στο Μουσείο του Λούβρου, να κοιμηθείτε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη πυραμίδα και να δειπνήσετε μπροστά στα διασημότερα εκθέματα του κόσμου;

Η Airbnb έρχεται να κάνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο, για μόνο δύο τυχερούς, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει τα δέκα της χρόνια.

Οι νικητές αναμένεται να ανακοινωθούν μετά από διαγωνισμό, ο οποίος ξεκίνησε χθες Τρίτη 2 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τις 12 του μήνα.

Όποιος δώσει την πιο αυθεντική απάντηση στην ερώτηση «γιατί θα ήσουν τέλειος επισκέπτης για τη Μόνα Λίζα;» θα έχει την ευκαιρία να αρπάξει την ευκαιρία μίας ζωής, σε ένα ταξίδι στο Παρίσι πληρωμένο από την Airbnb, μαζί με ένα άτομο που θα επιλέξει.

Η βραδιά στο μουσείο έχει διοργανωθεί για τις 30 Απριλίου και αναμένεται να μείνει αξέχαστη στους νικητές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δύο που θα κερδίσουν το τυχερό «εισιτήριο», αρχικά θα κάνουν ένα tour στο Μουσείο του Λούβρου συνοδεία ενός ιστορικού της τέχνης. Στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να πιουν τα ποτά τους μπροστά από τον διάσημο πίνακα της «Μόνα Λίζα», ενώ για δείπνο θα τους περιμένει η «Αφροδίτη της Μήλου».

Όμως η βραδιά δε σταματά εκεί. Θα ακολουθήσει πριβέ συναυλία στα δωμάτια του Ναπολέοντα, ενώ στο τέλος οι επισκέπτες θα αποσυρθούν στα «ιδιαίτερά» τους, εν προκειμένω μία πυραμίδα ειδικά κατασκευασμένη για την περίσταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top