Μακελειό στο Σιάτλ: Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο ανθρώπους

Άγνωστα τα κίνητρα για το φονικό αμόκ

Συναγερμός σήμανε την Πέμπτη στο Σιάτλ, όταν ένοπλος άνδρας σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δύο σοβαρά. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε αρχικά δύο οδηγούς αυτοκινήτων κι ενός λεωφορείου και μετά έκλεψε ένα αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει. 

Ο άνδρας πλησίασε ένα αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον οδηγό. Στη συνέχεια περπάτησε στη μέση του δρόμου, σήκωσε ξανά το όπλο του και πυροβόλησε τον οδηγό ενός λεωφορείου που πλησίαζε. 

Ο οδηγός τραυματίστηκε, κατάφερε όμως να στρίψει το τιμόνι και να απομακρυνθεί από τον δράστη. Ο ένοπλος όμως δε σταμάτησε εκεί. Πλησίασε ένα ακόμα αυτοκίνητο και σκότωσε τον οδηγό του. 

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και τότε ο δράστης έκλεψε το αυτοκίνητο του τελευταίου του θύματος, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει.

Συγκρούστηκε όμως με διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου σκοτώθηκε και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον τραυματίσουν, να τον ακινητοποιήσουν και τελικά αν τον συλλάβουν. 

Ο συλληφθείς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.  Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ η αστυνομία ερευνά τα κίνητρα του δράστη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top