Μαργαρίτα Γεωργιάδου: Δέχεται απειλές η Κύπρια που μάχεται κατά του Brexit!

«Είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για το Brexit»

«Ποιος θέλει τόσο απεγνωσμένα το Brexit που είναι έτοιμος ακόμη και να σκοτώσει γι’ αυτό», αναρωτιέται η Μαργαρίτα Γεωργιάδου (Margaret Georgiadou) που ξεκίνησε τη διαδικτυακή εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για την ανάκληση του Άρθρου 50, με σκοπό να μη φύγει η Μεγάλη Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η 77χρονη γυναίκα κυπριακής καταγωγής, δηλώνει τρομοκρατημένη, καθώς έχει δεχτεί τρία τηλεφωνήματα αγνώστων που απειλούν να τη σκοτώσουν.

Η συνταξιούχος λέκτορας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κύπρο, εξηγεί πως, πέραν των τηλεφωνικών απειλών, δέχτηκε παρενοχλήσεις και μέσω Facebook, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απενεργοποιήσει το λογαριασμό της - που έχει ήδη παραβιαστεί από το απόγευμα της Παρασκευής.

Θα μας τρελάνει ο Γκέλερ! Θέλει να πείσουν τηλεπαθητικά τη Μέι οι Βρετανοί

«Νιώθω φρικτά, νιώθω οργή με τον εαυτό μου γιατί πίστευα πως ήμουν πιο σκληρή. Όμως, τρομοκρατήθηκα», ομολόγησε σε ανάρτησή της, δηλώνοντας πως οι κλήσεις θανάτου την άφησαν να «τρέμει σαν το φύλλο» από τρόμο. Όπως παραδέχεται «δεν το έχω πει καν στο σύζυγό μου γιατί είναι μεγάλης ηλικίας και θα πανικοβληθεί».

Η ίδια παραδέχεται και την απόλυτη έκπληξή της από το γεγονός πως το δικό της «αντι – Brexit» αίτημα αποδείχτηκε το πιο δημοφιλές που είχε υποβληθεί στην ιστοσελίδα της βρετανικής βουλής, κάνοντας ιστορικό ρεκόρ και ξεπερνώντας μόλις σε λίγα 24ωρα τις 4 εκατομμύρια υπογραφές – προκαλώντας, μάλιστα, κάποια στιγμή την «κατάρρευση» της πλατφόρμας.

Όπως τόνισε η ίδια, ευχόταν για όσες περισσότερες υπογραφές, αλλά ποτέ δεν είχε διανοηθεί πως το θέμα θα έφτανε στην κυβέρνηση: «Η Δημοκρατία διαμορφώνεται από την κοινωνία για την κοινωνία, όχι από την πλειοψηφία για την πλειοψηφία. Ήθελα να αποδείξω πως (το Brexit) δεν αποτελεί πλέον τη θέληση του λαού. Οι πολίτες πρέπει να αναρωτηθούν, ποιος είναι αυτός που θέλει το Brexit. Θα βοηθήσει τον Πούτιν, θα βοηθήσει τον Τραμπ, αλλά θα βοηθήσει εμάς; Αμφιβάλλω».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top