Oυρές χιλιομέτρων στο Καλαί λόγω...Brexit

Black out στη Βενεζουέλα και άλλες ειδήσεις από το διεθνή χώρο

Τα 25 χιλιόμετρα φτάνουν οι ουρές των φορτηγών στο Καλαί. Ένας οδηγός έκανε τέσσερα λεπτά προκειμένου να την καταγράψει.

Αιτία; Το brexit καθώς ο χρόνος για την αποχώρηση των βρετανών από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πιθανότατα μάλιστα χωρίς συμφωνία, πλησιάζει και η δουλειά των γάλων  τελωνειακών θα αυξηθεί. Καθυστερώντας τους ελέγχους ζητούν καλύτερους μισθούς και ενίσχυση του προσωπικού.

Black out στη Βενεζουέλα

Το Καράκας στο σκοτάδι. Η εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας γρήγορα αποδίδεται από τον Μαδούρο σε σαμποτάζ. Οι πολίτες όμως έχουν άλλη γνώμη. Η χώρα έχει στην πράξη καταστραφεί.  Υπάρχει κόσμος στους δρόμους, οι αρχές είναι απούσες... 

Οι φωτεινοί σηματοδότες μαυρίζουν. Κόσμος δίνει μάχη για να επιβιβαστεί στα λεωφορεία αφού το μετρό της πόλης δεν λειτουργεί.

Tα φώτα έσβησαν, αυτό είναι κάτι φυσιολογικό στην καθημερινή ζωή μας και είναι καταστροφή γιατί το μετρό είναι το κύριο μέσο μεταφοράς...

Καρέ-καρέ η πτώση μπόινγκ 767

Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη βουτιά θανάτου αεροσκάφους Μπόιγκ 767 στο Τέξας. Το αεροπλάνο κατευθύνεται με τη «μύτη» στο έδαφος πριν τελικά συντριβεί. Πυκνός καπνός υψώνεται πάνω από το σημείο.

Νεκροί είναι και οι τρεις επιβάτες του. Τα τελευταία δευτερόλεπτα της πτήσης καταγράφει  κάμερα ασφαλείας περιπολικού.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top