Δολοφόνησε την αδερφή της και την έκρυβε για 18 χρόνια στον καταψύκτη

Το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκισή της

κροατια καταψυκτης

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 45χρονη Σμιλγιάνα Σρνετς από την Κροατία, η οποία κατηγορείται πως δολοφόνησε την αδερφή της και την έκρυβε μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού της για 18 ολόκληρα χρόνια.

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε το περασμένο Σάββατο, όταν η σορός της Γιασμίνα Ντόμινιτς, που εξαφανίστηκε το 2000 όταν ήταν 23 ετών, βρέθηκε στον καταψύκτη του σπιτιού όπου ζούσε η Σμιλγιάνα Σρνετς με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά.

Μετά από μία εβδομάδα, το δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι η Σμιλγιάνα Σρνετς, είναι η κατηγορούμενη για την δολοφονία της αδερφής της, της Γιασμίνα Ντόμινιτς.

Οι Αρχές εικάζουν ότι τη δολοφόνησε με ένα σκληρό αντικείμενο προκαλώντας πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι της, που οδήγησαν στον θάνατό της. Στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα της στον καταψύκτη.

Το χρονικό της ιστορίας που σόκαρε την κοινή γνώμη της Κροατίας

Η Γιασμίνα δηλώθηκε ως αγνοούμενη το 2005, αλλά εθεάθη για τελευταία φορά το 2000 όταν ήταν 23 χρονών. 

Η αστυνομία τόνισε ότι παραπλανήθηκε από μέλη της οικογένειας της κοπέλας στις αρχικές έρευνες, με την οικογένεια να αναφέρει ότι η κοπέλα μετακόμισε στο εξωτερικό και πως βρίσκονταν σε επικοινωνία μαζί τους. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως η κατηγορούμενη Σρνετς ομολόγησε την δολοφονία σε μια ανεπίσημη συνομιλία με τις αστυνομικές αρχές, αλλά ο δικηγόρος της το διέψευσε. 

Η τοπική εφημερίδα Jutarnji ανέφερε σήμερα ότι η αστυνομία επεκτείνει την έρευνα της ανθρωποκτονίας που σόκαρε την χώρα και θα ξεκινήσει σύντομα να ανακρίνει και τα άλλα κοντινά μέλη της οικογένειας της Ντόμινιτς. Άγνωστο παραμένει κατά πόσον θα δεχτεί ή όχι να καταθέσει η μητέρα του θύματος και της κατηγορούμενης.

Ο πατέρας της Γιασμίνα, που απεβίωσε πριν από λίγα χρόνια, είχε δηλώσει το 2011 ότι η κόρη του τού είχε πει το 2000 ότι θα πήγαινε να εργαστεί σε ένα κρουαζιερόπλοιο κι ότι σχεδίαζε να πάει να ζήσει στο Παρίσι. 

Η Γιασμίνα ενταφιάστηκε χθες Τετάρτη στο χωριό Πάλοβετς.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top