Αλβανία : Σε κλοιό διαδηλωτών το κοινοβούλιο στα Τίρανα

Ο Έντι Ράμα περίφραξε την αλβανική βουλή

Μετά τα ματωμένα επεισόδια του Σαββάτου στα Τίρανα, ο Έντι Ράμα  περίφραξε την αλβανική βουλή με συρματόπλεγμα ενός μέτρου ως απάντηση στη νέα ογκώδη αντικυβερνητική διαδήλωση. Έβγαλε στο δρόμο 1200 αστυνομικούς μέχρι και τις ειδικές δυνάμεις Renea.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL

«Ξημερώσαμε σήμερα και είδαμε ένα κοινοβούλιο το οποίο ήταν περιφραγμένο με συρματοπλέγματα. Κατάσταση ολοκληρωτικού καθεστώτος. Μας οδήγησαν 30 χρόνια πριν», δηλώνει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL και τη Μαρία Τσιλινίκου ο Βαγγέλης Ντούλες, πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΑΛΒΑΝΙΑ : Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΕΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΜΑ

Ο  Έλληνας βουλευτής Βαγγέλης Ντούλες αποφάσισε να εγκαταλείψει την έδρα του στο αλβανικό κοινοβούλιο ακολουθώντας  το παράδειγμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης . 

 «Υψηλότατα στελέχη της κυβέρνησης Ράμα ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησής του, στις εκλογές του 2017 εξαγόρασαν με χρήματα από το εμπόριο ναρκωτικών την ψήφο των πολιτών», προσθέτει ο κύριος Ντούλες. 

ΑΛΒΑΝΙΑ : Ο ΡΑΜΑ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

Ο Έντι Ράμα το έβαλε στα πόδια  όταν είδε την αγριεμένη λαοθάλασσα έξω από το γραφείο του.Το έσκασε από τη πίσω πόρτα. 

Ο Αλβανός πρωθυπουργός ξεκαθάρισε  πως δεν θα εγκαταλείψει την εξουσία, πόσο μάλλον όταν στο πλευρό του τόσο τις ΗΠΑ όσο και την ΕΕ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top