Σε ρόλο τραγουδιστή ο Ερντογάν ενόψει εκλογών

Μοίρασε μέχρι και σακούλες κάνναβης και τσάι

Για τα καλά έχει ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία για τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στις 31 Μαρτίου. Ο Ερντογάν αλώνει την επικράτεια διεκδικώντας ψήφους για το κόμμα του. Η πρεμιέρα μάλιστα για το νέο τραγούδι του Α-ΚΕ-ΠΕ έγινε με τον ίδιο επί σκηνής.

«Xέρι χέρι με τον λαό είμαστε στον ίδιο δρόμο. Πού ήταν και κοίτα που έφτασε η  Τουρκία! Πρώτα ο λαός , πρώτα η πατρίδα, όλοι προχωράμε. Άιντε Τουρκία!»

Το βαρύ πυροβολικό, ο Ταγίπ Ερντογάν μπαίνει στη μάχη της ψήφου των δημοτικών εκλογών με το μικρόφωνο στο χέρι και ευλογώντας τα γένια του. 

Οι υπουργοί και οι συνεργάτες του τον χειροκροτούν.

«Πού ήταν και κοίτα που έφτασε η Τουρκία! Πρώτα ο λαός , πρώτα η πατρίδα, όλοι προχωράμε. Άιντε Τουρκία!»

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΙ

Το τραγούδι είναι μόνο η αρχή. Στη μεγάλη μάχη ρίχνει και τη… μητέρα του η οποία όταν ζούσε δεν είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει σακούλες κάνναβης σαν αυτές που μοιράζει ο γιος της.

«Στο παρελθόν η μητέρα μου είχε τα δίχτυα και πηγαίναμε με αυτά για ψώνια. Τα πλέναμε κι πηγαίναμε ξανά για ψώνια. Τώρα όμως έχουμε αυτές τις τσάντες» δήλωσε. 

Για όποιον δε θέλει σακούλες, το κόμμα δικαιοσύνης και ανάπτυξης μοιράζει τσάι από τη Ριζούντα.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΠΑΖΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής μάχης, ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκει τρόπο να ρίξει και τις τιμές στα οπωροκηπευτικά. Στήνει υπαίθρια παζάρια έτσι ώστε οι παραγωγοί να διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς μεσάζοντες. Με αυτό τον τρόπο, οι τιμές μειώνονται ακόμη και 70%"

«Πατάτες, μελιτζάνες, πιπεριές κλπ. Αδελφοί μου αυτά όλα εγώ δεν τα μασάω. Κι εμείς τώρα θα μπούμε στις πόλεις με προϊόντα για πώληση»

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top