Εντοπίστηκε πτώμα στο αεροσκάφος που επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα

Νέο βίντεο από υποβρύχιο δείχνει εικόνες από τον βυθό

Ένα πτώμα εντοπίστηκε στα συντρίμμια του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής της Cardiff City, Εμιλιάνο Σάλα. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, αν η σορός ανήκει στον νεαρό ποδοσφαιριστή ή στον πιλότο του αεροσκάφους. 

Εξαφανίστηκε αεροσκάφος από τα ραντάρ – Αγωνία για γνωστό ποδοσφαιριστή

«Δυστυχώς στο βίντεο από το υποβρύχιο φαίνεται ότι ένα σώμα έχει παγιδευτεί στα συντρίμμια του αεροσκάφους. Ακόμη δεν ξέρουμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα», εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το βράδυ της Κυριακής τα βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους στον πορθμό της Μάγχης και ότι οι αρχές έχουν ενημερώσει τις οικογένειες τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και του πιλότου. 

Ο Σάλα βρίσκεται παντού στο γήπεδο της Ναντ- Βουνό τα λουλούδια

Το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου ο νεαρός επιθετικός της Ναντ επιβιβάστηκε σε ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος με προορισμό το Κάρντιφ της Ουαλίας, ώστε να ξεκινήσει την επομένη προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, την Cardiff City.

Ο πύργος ελέγχου έχασε κάθε επικοινωνία με τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, όταν αυτό βρισκόταν 20 χλμ. από το βρετανικό νησί Γκέρνζι.

Ο Σάλα είχε πάει στο προπονητικό κέντρο της Ναντ για να μαζέψει τα πράγματά του και να πάει στη νέα του ομάδα. 

Ανατριχιαστικό είναι το τελευταίο ηχητικό μήνυμα που άφησε ο ποδοσφαιριστής σε φίλο του, στο οποίο του εξέφραζε τον φόβο του, καθώς το αεροσκάφος έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top