Ο Σάλα βρίσκεται παντού στο γήπεδο της Ναντ- Βουνό τα λουλούδια

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους που τον μετέφερε

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες μέσα στο γήπεδο της Ναντ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Κάρντιφ, στο οποίο θα συμμετείχε ο Εμιλιάνο Σάλα. Η εικόνα του ποδοσφαιριστή που εξαφανίστηκε υπήρχε σε ολόκληρο το γήπεδο.

Οι οπαδοί της Ναντ φόραγαν μπλουζάκια που είχαν πάνω τους τυπωμένο το πρόσωπό του ενώ οι οπαδοί της Καρντίφ κρατούσαν πανό που έγραφαν «Δεν σε είδαμε ποτέ να παίζεις, δεν σε είδαμε ποτέ να σκοράρεις, αλλά Εμιλιάνο γλυκό μας bluebird θα σε αγαπάμε για πάντα». Λευκά λουλούδια και φωτογραφίες του Αργεντίνου παδοσφαιριστή είχαν γεμίσει το γήπεδο. 
 

το γήπεδο «Μποζουάρ» γέμισε με φωτογραφίες του Εμιλιάνο Σάλα

Συντρίμμια που βρέθηκαν σε μια γαλλική παραλία προέρχονται κατά πάσαν πιθανότητα από το μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή  στη Βρετανία, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τη βρετανική υπηρεσία διερεύνσης των αεροπορικών δυστυχημάτων (AAIB).

Ο 28χρονος Σάλα, που μόλις είχε πάρει μεταγραφή για την Κάρντιφ, και ο πιλότος του αεροσκάφους, ο Ντέιβιντ Ίμποτσον, αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την AAIB, ένα τμήμα καθίσματος αεροσκάφους βρέθηκε σήμερα σε μια παραλία κοντά στο Σιρτενβίλ της βόρειας Γαλλίας.

Οπαδοί της Καρντιφ τιμούν τον Σάλα

Λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή, βρέθηκε και ένα δεύτερο μαξιλαράκι καθίσματος. "Από μια πρώτη έρευνα, συμπεράναμε ότι είναι πιθανό να προέρχονται από το αγνοούμενο αεροσκάφος", ανέφερε η AAIB στην ανακοίνωσή της.

Ποδοσφαιριστές της Ναντ έπαιξαν φορώντας μπούζες που είχαν τυπωμένο το πρόσωπο του Σάλα

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι, στη Μάγχη.

 

 

Της Μαρίας Δενεξά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top