Σκότωσε και τεμάχισε τη μητέρα και τη θεία του

Έκανε τον ανήξερο και ζητούσε βοήθεια για να τις βρει

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αργεντινή από την αποκάλυψη μιας φρικτής οικογενειακής τραγωδίας. Ένας 36χρονος σκότωσε και τεμάχισε τη μητέρα και τη θεία του και εμφανιζόταν στα ΜΜΕ θλιμμένος και απελπισμένος, ζητώντας βοήθεια για να τις βρει. 

Η έρευνα της αστυνομίας όμως αποκάλυψε το στυγερό έγκλημα. Η 53χρονη Λίλι Περέγκ και η 63χρονη αδελφή της Πύρια Σαρούσι βρέθηκαν νεκρές στις 26 Ιανουαρίου στην πόλη Μεντόζα μετά από δύο μέρες αναζητήσεων. 

Τα πτώματά τους ήταν ακρωτηριάσμενα και φριχτά παραμορφωμένα, ενώ χρειάστηκε να γίνουν εξετάσεις DNA, ώστε να μπορέσουν να αναγνωριστούν. Η μια σορός είχε τραύματα από όπλο και η άλλη έφερε σημάδια στραγγαλισμού ενώ και οι δύο σοροί είχαν καρφιά.

Ο 36χρονος γιος της Λίλι Περέγκ, Τζιλάρντ, όλες αυτές της μέρες της αναζήτησής τους εμφανιζόταν στα τοπικά ΜΜΕ συγκλονισμένος, ενώ είχε παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου, ζητώντας βοήθεια για να τις βρει. Μάλιστα στη συνέντευξη αυτή με απόλυτη ψυχραιμία καλούσε τις νεκρές γυναίκες να επιστρέψουν στο σπίτι τους. 

Επίσης είχε μιλήσει με τον σύντροφο της μητέρας του, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν γνώριζε τι μπορεί να τους είχε συμβεί. Δε δίστασε τέλος να δημοσιεύσει φωτογραφία με τον ίδιο να είναι μπροστά από το σημείο στο οποίο έθαψε τις δύο γυναίκες.

Παρ’ όλ’ αυτά, η στάση του φάνηκε ύποπτη στους αστυνομικούς. Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του βρήκαν αρκετά όπλα, μια κάμερα και τεμαχισμένες γάτες. 

Ο Περέγκ επιμένει ότι δεν σκότωσε τις δύο γυναίκες και ότι η δολοφονία τους είναι έργο εγκληματικών οργανώσεων από τη Βολιβία και το Ισραήλ. 

Παρ’ όλ’ αυτά, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση δήλωσε ότι υπάρχει οπτικό υλικό με τις δύο γυναίκες να μπαίνουν στο σπίτι του δολοφόνου, αλλά να μη βγαίνουν από αυτό. 

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής ο 36χρονος στο παρελθόν είχε εργαστεί στον ισραηλινό στρατό, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και χρωστούσε αρκετά σε μαφιόζους. 

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι είχε εμμονή με τη ναζιστική Γερμανία και χρησιμοποιούσε για τον εαυτό του το όνομα Floda Reltih, που είναι το όνομα του Χίτλερ ανάποδα στα αγγλικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top