Μυστηριώδης εξαφάνιση: Χάθηκε μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις τελευταίες κινήσεις της Σαβάννα

Η μητέρα που έχει εξαφανιστεί

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της Σαβάννα Σπάρλοκ από το Κεντάκι των ΗΠΑ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες. 

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, στα τέλη Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια της. 

Η νεαρή μητέρα που αγνοείται - φωτογραφία Facebook

Κάμερα ασφαλείας ενός μπαρ, όπου είχε πάει η Σαβάννα στις 4 Ιανουαρίου έχει καταγράψει τις τελευταίες της κινήσεις. Στο υλικό που έχει μαγνητοσκοπηθεί, φαίνεται η γυναίκα να βγαίνει από το μπαρ μαζί με δύο άνδρες. 

Οι άνδρες αυτοί προσήχθησαν από τους αστυνομικούς, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Η μητέρα της ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί τις στις 02:30 π.μ εκείνης της νύχτας, όταν και την ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει στο σπίτι σε λίγες ώρες. 

Η ίδια μάλιστα δεν κρύβει την ανησυχία της, καθώς όπως λέει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά έχουν αντιληφθεί την απουσία της και την αναζητούν συνεχώς. 

Ο πρώην σύντροφος της γυναίκας και πατέρας των δύο μεγαλύτερων παιδιών της δήλωσε πως οι δύο άνδρες με τους οποίους έφυγε από το μπαρ, γνωρίζουν πολύ καλά τι της έχει συμβεί. 

Η οικογένεια σε συνεργασία με τις Αρχές έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Σαβάννα από διαφορετικές εμφανίσεις της και ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την αστυνομία του Ρίτσμοντ ή του Κεντάκι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top