«Περιοδεία» Τούρκων στο Αιγαίο με Τσεσμέ και πολεμικά πλοία

 «Τραβάει το σχοινί» η Τουρκία κλιμακώνοντας την ένταση στο Αιγαίο

 «Τραβάει το σχοινί» η Τουρκία κλιμακώνοντας την ένταση στο Αιγαίο . Ο Ταγιπ Ερντογάν σκηνοθετεί προκλήσεις καθώς χάνει το ενεργειακό παιχνίδι. Σύμφωνα με το Hellas journal επιστρατεύει το Τσεσμέ για να πραγματοποιήσει υδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες σε τρία σημεία εντός της κυπριακής ΑΟΖ, δύο εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στα διεθνή ύδατα νότια του Καστελλόριζου όπως και νοτιοδυτικά της Τήλου, βόρεια της Ικαρίας και δυτικά της Λέσβου. 

Το όνειρο του Ερντογάν είναι η Τουρκία να εξελιχθεί σε υπερδύναμη της Μεσογείου . Σύμφωνα με τον Τούρκο υφυπουργό της αμυντικής βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμίρ  , ετοιμάζεται το πλωτό τους στρατηγείο Anadolu πιο σύντομα από το αναμενόμενο. 

Το αποβατικό/αεροπλανοφόρο Anadolu  μπορεί να μεταφέρει  στρατιωτικό προσωπικό , πυρομαχικά, καθώς και τεθωρακισμένα οχήματα. Θα μπορεί να υποδεχτεί  ειδικά διαμορφωμένα αεροσκάφη και ελικόπτερα.. 

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΚΕΡΣ

Οι τούρκοι χάκερς ξαναχτυπούν. Αυτή τη φορά την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.  Στην ιστοσελίδα εμφανίζεται η εικόνα ενός τανκ και το μήνυμα  «Μία νύχτα μπορούμε να έρθουμε». Απειλούν  με νέα «καταστροφή της Σμύρνης».

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top