Πήρε ναρκωτικά και μπούκαρε στον αεροδιάδρομο του Ανόβερου

Κυνηγούσε αεροπλάνο της Aegean που προσπαθούσε να προσγειωθεί

αεροδρόμιο

Υπό την επήρεια ναρκωτικών ήταν τελικά ο 25χρονος, ο οποίος το Σάββατο εισέβαλε με μια ασημί BMW στον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου του Ανόβερου. 

Άνδρας σκόρπισε τον πανικό στο αεροδρόμιο του Ανόβερο

Ο νεαρός παραβίασε μια πύλη του αεροδρομίου και άρχισε να κυνηγά ένα αεροσκάφος της Aegean που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να προσγειωθεί. 

Τελικά μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ο 25χρονος συνελήφθη και το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά. 

Όπως γράφει η εφημερίδα του Hannoversche Allgemeine επρόκειτο για την πτήση της Aegean A3 812 από την Αθήνα που προσγειώθηκε γύρω στις 3:30μμ. τοπική ώρα.

Από τους επιβάτες της πτήσης A3 812 ζητήθηκε πάντως να παραμείνουν στο αεροσκάφος για προληπτικούς λόγους μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο από τις αρχές ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία το BMW ακινητοποιήθηκε από περιπολικό. Ο δράστης βρίσκονταν προφανώς υπό την επήρεια κοκαΐνης και αμφεταμινών, όπως έδειξε ένα πρώτο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. 

Δεν είχε όμως πάνω του ταυτότητα κι έτσι οι αρχές δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν την ηλικία του. Το αυτοκίνητο είχε πολωνικές πινακίδες, όμως εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι Πολωνός. 

Για λόγους ασφαλείας διακόπηκαν όλες οι προσγειώσεις και απογειώσεις, ενώ όσα αεροπλάνα βρίσκονταν σε διαδικασία προσέγγισης του αεροδρομίου του Ανόβερου, οδηγήθηκαν σε άλλα αεροδρόμια της ευρύτερης περιοχής. 

Το αεροδρόμιο Ανόβερου - Λανγκενχάγκεν ανήκει στους σημαντικότερους διεθνείς αερολιμένες της βόρειας Γερμανία. Πέρυσι οι επιβάτες άγγιξαν τα 6 εκατομμύρια. Είναι η έδρα της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Tuifly που πραγματοποιεί πτήσεις σε ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top