Σκότωσε τα μωρά της πετώντας τα στα σκουπίδια

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Η 30χρονη γυναίκα

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έχει σοκάρει την κοινότητα του North Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα, καθώς όπως αποκαλύφθηκε 30χρονη σκότωσε τα μωρά της, πετώντας τα στα σκουπίδια. 

Η 30χρονη Alyssa Anna Dayvault, η οποία έχει ήδη δύο παιδιά οχτώ και έξι ετών, φέρεται να γέννησε στο σπίτι της ένα υγιέστατο αγοράκι στις 2 ή 3 Δεκεμβρίου 2018, το οποίο όμως αμέσως μετά τη γέννα το τύλιξε σε πανιά και το έριξε στα σκουπίδια, αφήνοντάς το να πεθάνει αβοήθητο. 

Η 30χρονη που σκότωσε τα μωρά της

Η 30χρονη φέρεται να γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις αρχές Δεκεμβρίου, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια - φωτογραφία: Instagram

Όλα ήρθαν στο φως όταν η γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κολπική αιμορραγία. Οι γιατροί εντόπισαν στο σώμα της τον πλακούντα και ίχνη του ομφάλιου λώρου, αλλά όχι το μωρό κι έτσι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. 

Η γυναίκα, make up artist, με πολλούς followers στο Instagram, παραδέχθηκε ότι είχε γεννήσει πριν από λίγες ώρες χωρίς ιατρική βοήθεια. Όπως είπε στους αστυνομικούς το μωρό ανέπνεε, αν και με δυσκολία και η ίδια δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρατήσει στη ζωή, αλλά αντίθετα το πέταξε στα οικιακά της σκουπίδια. 

 

Η γυναίκα είχε πολλούς followers στο Instagram ως make up artist και είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφές τις εγκυμοσύνες της - φωτογραφία: Instagram

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι η 30χρονη φέρεται να είχε κάνει ακριβώς το ίδιο κι ένα χρόνο νωρίτερα περίπου. Κατηγορείται ότι μεταξύ 4 – 23 Νοεμβρίου 2017 έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο πέταξε επίσης στα σκουπίδια. 

Ιατρικά αρχεία αποδεικνύουν ότι ήταν και πέρσι έγκυος και ότι το μωρό έχαιρε άκρας υγείας μέχρι το τρίτο τρίμηνο της κύησης. Όμως η γυναίκα δεν εισήχθη ποτέ σε νοσοκομείο για να γεννήσει και εκτιμάται ότι σκότωσε και αυτό το μωρό. 

Η 30χρονη αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top