New Jersey: Η ομογενής και τα παιδιά της υπέφεραν στα χέρια του δολοφόνου

Oι αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια στο αποτρόπαιο έγκλημα

Πολλά ερωτήματα γεννά η τραγωδία στο New Jersey, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η ομογενής Τζένιφερ Καρύδη και η οικογένειά της. Oι αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια που θα δώσουν απαντήσεις στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Στο βίντεο βλέπετε τις τελευταίες χαρούμενες στιγμές του μικρού Τζέσε. Στο δωμάτιό του. Με τα παιχνίδια του. Στο σπίτι του που έμελλε να γίνει ο τόπος της στυγερής δολοφονίας του.

Φρικτή δολοφονία 4μελούς οικογένειας ομογενών στο New Jersey

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο 11χρονος μαζί με την ομογενή μητέρα του, τη Τζένιφερ Καρύδη και την αδερφή του, Σοφία, υποφέρουν στα χέρια του δολοφόνου τους.  Τους αρπάζει από τον λαιμό και τους στραγγαλίζει.

Ο Κιθ Κανέιρο, σοκαρισμένος τρέχει να γλιτώσει. Μάταια. Η αστυνομία εστιάζει σε τραύμα από όπλο στον λαιμό, που φέρει η σορός στον λαιμό.

Στη συνέχεια η έπαυλη των 2.000.000 δολαρίων γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Η ΑΙΓΙΝΑ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΕΝΙΦΕΡ

Την ίδια ώρα, η Αίγινα θρηνεί το χαμό της χαμογελαστής Τζένιφερ. Μιλούν για έναν θετικό άνθρωπο που ανυπομονούσε κάθε φορά που προγραμμάτιζε ταξίδι της στην Ελλάδα.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Αυτό που παραμένει αναπάντητο είναι ο ρόλος του Κιθ Κανέιρο, Πολ στο φονικό.
«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ σ' αυτό το στάδιο. Πιστεύουμε ότι αυτή η οικογένεια ήταν ο στόχος» είπε ο Εισαγγελέας.

Αυτό είναι το σπίτι του Πολ Κανέιρο. Μόλις 20 χιλιόμετρα από την οικία του αδερφού και κουμπάρου του Κιθ. Βάζει φωτιά. Η σύζυγος και οι δυο του κόρες γλιτώνουν από τύχη. Ο ίδιος κάνει λόγο για διαρροή αερίου. Όμως, δεν πείθει.

Δυο οικογένειες δεμένες. Τι συνέβη όμως μεταξύ των αδερφών Κανέιρο; Ακόμη κανείς δεν ξέρει.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top