Φρικτή δολοφονία 4μελούς οικογένειας ομογενών στο New Jersey

Δράστης άνοιξε πυρ μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια έβαλε φωτιά

Φρικτό τέλος είχε ομογενής με τα δυο της παιδιά και τον σύζυγό της στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών. Η οικογένεια της Τζένιφερ Καρύδη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της, στο οποίο μάλιστα ο δολοφόνος φαίνεται ότι έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Τα χαμόγελα της οικογένειας της Τζένιφερ Καρύδη έσβησαν για πάντα.Σ' αυτή τη φωτογραφία είναι η τετραμελής οικογένεια της ομογενούς που ξεκληρίστηκε με τον πιο φρικτό τρόπο.

Η Τζένιφερ ήταν στο σπίτι με τα δύο της παιδιά, τον 11χρονο Τζέσε και την 8χρονη Σοφία σε μια από τις εύπορες συνοικίες του New Jersey. Εκεί ήταν και ο σύζυγός της, όταν ξαφνικά ένοπλος εισέβαλε στο σπίτι τους και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Ο Κιθ έτρεξε έξω από το σπίτι, αλλά φαίνεται ότι ο δράστης τον ακολούθησε και τον πυροβολούσε συνεχώς χωρίς έλεος. Αντιθέτως, η Τζένιφερ και τα παιδιά δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Ο άγνωστος δεν αρκέστηκε στο να δολοφονήσει εν ψυχρώ ολόκληρη την οικογένεια, αλλά πιθανόν είναι εκείνος που έβαλε φωτιά στη μονοκατοικία για να εξαφανίσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Η αστυνομία κάνει λόγο για το πιο αποτρόπαιο έγκλημα των τελευταίων ετών. Η ομογενής και τα μικρά της βρέθηκαν σε τραγική κατάσταση εξαιτίας των εγκαυμάτων που υπέστησαν.

«Είχαν πολύ σοβαρά εγκαύματα ως συνέπεια της φωτιάς στην οποία εκτέθηκαν κι αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση» δήλωσε ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι.

Οι φίλοι της οικογένειας κρατούν ένα κερί για τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα.
«Κάτι σαν αυτό, δεν επηρεάζει μόνο μια οικογένεια. Επηρεάζει τους πάντες. Από τα παιδιά που πάνε σχολείο, μέχρι τους γονείς».

Η αγάπη της Τζένιφερ για την Ελλάδα

Η Τζένιφερ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, αλλά δεν έκρυβε την αγάπη της για την Ελλάδα. Περνούσε τα καλοκαίρια της στην Αίγινα με την οικογένειά της και στενούς φίλους. Η χαρά της όταν βρισκόταν στο αγαπημένο της νησί ήταν απερίγραπτη. Η αγάπη όμως ήταν αμφίδρομη.  Όλοι μιλούν με τα πιο θερμά λόγια για το ψηλόλιγνο κορίτσι που δεν ξέχασε τις ρίζες του. Έτσι περιγράφει τη Τζένιφερ στο STAR και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου ένας από τους ανθρώπους που τη γνώριζε.
«Μένουν εδώ κοντά. Την κοπέλα την είχα γνωρίσει. Ήταν μια πολύ όμορφη, ψηλή, κούκλα δηλαδή με λίγα λόγια. Ο μπαμπά της, ο Βλάσσης πήγαινε εδώ πέρα σχολείο, είχε συμμαθητές, μάλιστα πρέπει να βρίσκονταν σχεδόν κάθε καλοκαίρι εδώ με τους παλιούς συμμαθητές και τυχαίνει να έχει πολλούς φίλους εδώ» λέει ο Γιώργος Καρύδης.

Υποψίες για τον αδελφό του Κιθ

Οι υποψίες στρέφονται στον αδερφό του Κιθ, τον Πολ Κανέιρο, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ότι εκείνος είναι ο δράστης. Δύο ημέρες πριν από το μακελειό είχε βάλει φωτιά στο ίδιο του το σπίτι και μάλιστα ενώ μέσα βρισκόταν η οικογένειά του.
Ο Πολ ήταν το άλλο μισό του Κιθ. Έκαναν τα πάντα μαζί. Είχαν στήσει μαζί τις επιχειρήσεις τους. Ο Κιθ τον είχε παντρέψει και τα σπίτια τους απείχαν μόλις είκοσι λεπτά. Κανένας από τους δύο δεν έπαιρνε οποιαδήποτε απόφαση χωρίς να ενημερώσει τον άλλον. Τι ακριβώς όμως συνέβη και όλα γκρεμίστηκαν κανείς δεν ξέρει.

«Έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του Πολ Κανέιρο 52 ετών για εμπρησμό» σημείωσε ο Εισαγγελέας.

Ο Πολ συνελήφθη για τον εμπρησμό στο σπίτι του και προς το παρόν δεν υπάρχει επισήμως εμπλοκή στη δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top