«Βγάλτε αυτή τη σακούλα από το κεφάλι μου!»-Τα τελευταία λόγια του Κασόγκι

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον Ταγίπ Ερντογάν

Κασόγκι

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Sabah για τις τελευταίες ώρες του Τζαμάλ Κασόγκι μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου φέρεται να είχε μαρτυρικό θάνατο. 

«Πνίγομαι… Πάρτε αυτή τη σακούλα από το κεφάλι μου, είμαι κλειστοφοβικός», ήταν σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει στην εφημερίδα ο ερευνητής Ναζίφ Καραμάν, τα τελευταία λόγια του Σαουδάραβα δημοσιογράφου.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μόλις λίγα 24ωρα αφότου ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία του Κασόγκι μέσα στο προξενείο. 

Μάλιστα όπως είπε τα ντοκουμέντα αυτά έχουν δοθεί στη Σαουδική Αραβία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. 

Ο Τούρκος ερευνητής της εφημερίδας Sabah δήλωσε ότι ο Κασόγκι πέθανε από ασφυξία, όταν οι δολοφόνοι του, έβαλαν μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι του. 

Ο ίδιος, με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, είπε πως όλα διήρκησαν επτά λεπτά και πως 15 πράκτορες κάλυψαν τον χώρο του προξενείου με πλαστικά πριν διαμελίσουν το πτώμα του δημοσιογράφου. 

Ο Καραμάν προανήγγειλε ακόμα ότι η Sabah θα δημοσιεύσει φωτογραφίες των ειδικών εργαλείων με τα οποία οι Σαουδάραβες πράκτορες δολοφόνησαν τον Κασόγκι, αλλά και μέρος των ηχητικών ντοκουμέντων που αποκαλύπτουν τις τελευταίες του στιγμές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top