Δολοφονία δημοσιογράφου: Αφού τον ακρωτηρίασαν τον διέλυσαν σε οξύ

Ξεφορτώθηκαν ό,τι έμεινε στον κήπο του πρέσβη - Βρέθηκαν βιολογικά στοιχεία

Στο video βλέπετε τον σωσία του Κασόγκι. Τον επιστράτευσαν οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας ώστε να φανεί ότι ο δημοσιογράφος βγήκε "ζωντανός" από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη

 

Πληθαίνουν οι φωνές ότι ο Τζαμάλ Κασόγκι διαμελίστηκε και στη συνέχεια το πτώμα του «διαλύθηκε» σε δεξαμενή με οξύ.

Αυτή τη φορά, αξιωματούχος της Τουρκίας και σύμβουλος του Ερντογάν, μιλώντας στην «Washington Post», δίνει στο φως της δημοσιότητας νέες, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φρικτό τέλος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου.

Tούρκος εισαγγελέας: «Στραγγάλισαν τον Κασόγκι και τον έκοψαν σε κομμάτια»

Κασόγκι δολοφονία

Σύμφωνα με τον Yasin Aktay, υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν τον τρόπου που πέθανε ο Κασόγκι:

«Πλέον βλέπουμε ότι δεν αρκέστηκαν απλά στο να τον διαμελίσουν. Ξεφορτώθηκαν το πτώμα διαλύοντάς το σε οξύ» είπε ο σύμβουλος του Ερντογάν, προσθέτοντας πως:

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, ο λόγος που τον ακρωτηρίασαν ήταν επειδή με αυτόν τον τρόπο θα διέλυαν το σώμα του ευκολότερα».

Κασόγκι δολοφονία

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής Τούρκος εισαγγελέας, ο οποίος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την Τετάρτη, ότι το «χτύπημα» στον Κασόγκι ήταν προσχεδιασμένο. Αμέσως μόλις μπήκε στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, δέχτηκε την επίθεση. Τον στραγγάλισαν, τον ακρωτηρίασαν και τον «εξαφάνισαν», τόνισε ο εισαγγελέας.

«Στόχος τους ήταν να σιγουρευτούν πως δεν θα έμενε κανένα ίχνος από το σώμα του» πρόσθεσε με τη σειρά του ο σύμβουλος του Ερντογάν, τονίζοντας ότι «το να σκοτώνεις έναν αθώο άνθρωπο είναι έγκλημα, όπως επίσης και το να ατιμάζεις με αυτόν τον τρόπο τη σορό του».

Τέλος, ο Τούρκος αξιωματούχος, αποκάλυψε πως βιολογικά στοιχεία από τη σορό του Κασόγκι, βρέθηκαν στον κήπο του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας, κάτι που δείχνει πως ξεφορτώθηκαν ό,τι απέμεινε από το διαλυμένο κορμί του στο χώμα.

Η διευθύντρια της CIA άκουσε την ηχογράφηση της δολοφονίας του Κασόγκι

Κασόγκι δολοφονία

«Το πτώμα του Κασόγκι έτσι όπως είχε γίνει, δεν είχε ανάγκη ταφής» κατέληξε ο Yasin Aktay.

Κασόγκι δολοφονία

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΜΑΛ ΚΑΣΟΓΚΙ

Ο Κασόγκι εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός στις 2 Οκτωβρίου, την ώρα που έμπαινε στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να πάρει κάποια χαρτιά για τον γάμο του.

Όταν άργησε να βγει, η μνηστή του που τον περίμενε απ’ έξω επί ώρες, ειδοποίησε τις Αρχές και η υπόθεση πήρε γρήγορα διεθνείς διαστάσεις.
Κασόγκι δολοφονία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top