Προκαλεί το Μπαρμπαρός ξανά στην Ανατολική Μεσόγειο

Το Πολεμικό Ναυτικό δεν πέφτει στην παγίδα του Ερντογάν

To τουρκικό Mπαρμπαρός εξακολουθεί να προκαλεί με τις κινήσεις του στην ανατολική Μεσόγειο. Την ίδια ώρα η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει και ο Νταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις προκλητικές του δηλώσεις.

Το δόλωμα που λέγεται Μπαρμπαρός συνεχίζει να κινείται αργά και βασανιστικά στην εσχατιά της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Το έμπειρο Πολεμικό μας Ναυτικό δεν έχει δαγκώσει ακόμη το αγκίστρι που κραδαίνει ο Ερντογάν... 

Τα τουρκικά μίντια δίνουν ρεσιτάλ προπαγάνδας. Στο σημερινό μυθιστόρημα η Ελλάδα τους επιτίθεται με ηλεκτρονικά μέσα. Όπως εξηγεί ο Ναύαρχος εν αποστρατεία Κοσμάς Χρηστίδης κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό.

«O ηλεκτρονικός πόλεμος είναι το "soft kill" Κάποιος αισθάνεται πιο ασφαλής όταν ακούει το κανόνι να ρίχνει. Είναι πολύ δύσκολο να ξοδεύεις για ηλεκτρονικό πόλεμο περισσότερο από πυρομαχικά και κανόνια. Αλλά χρειάζεται»  

Την ίδια ώρα ο πολυχρονεμένος τους σουλτάνος αγοράζει άλλο ένα θηριώδες μεταγωγικό αεροσκάφος για τις ανάγκες του στρατού του. Μόλις χαλάρωσε λίγο ο διεθνής οικονομικός έλεγχος άρχισε να εξοπλίζεται.

 

 

 

 

 


Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top