Καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή, επειδή της θύμιζε τον πρώην της

Μέσα σε αποθήκη τροφίμων του σχολείου

Καθηγήτρια Μαθητής σεξ

Σε μπελάδες μπήκε μια καθηγήτρια Οικονομικών από το Οχάιο, η οποία παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της, επειδή… της θύμιζε τον πρώην σύζυγό της.

Στην 32χρονη Laura Bucy απαγγέλθηκαν κατηγορίες, η ίδια δήλωσε αθώα και τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Οι Αρχές της επέβαλαν να μην έχει καμία επαφή από εδώ και στο εξής με τον 17χρονο και να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο δικαστήριο.

Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της στο αεροπλάνο και έμεινε έγκυος

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Η Laura Bucy συνελήφθη στις 22 Σεπτεμβρίου όταν παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε κάνει μία φορά σεξ με τον 17χρονο μαθητή. Ο ανήλικος επιβεβαίωσε το γεγονός, μόνο που το παράνομο ζευγάρι έδωσε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Και οι δύο, αποκάλυψαν στην αστυνομία, πως αντάλλαζαν πολλά υποσχόμενα video και φωτογραφίες μέσω Snapchat, ενώ η 32χρονη καθηγήτρια οικονομικών, δεν έκρυψε πως με τον μαθητή είχαν «μία πολύ δυνατή χημεία μεταξύ τους».

Όπως περιέγραψε, οι δυό τους ήρθαν κοντά όταν τη βοηθούσε να καθαρίσει την τάξη της. «Έμοιαζε και συμπεριφερόταν σαν τον πρώην σύζυγό μου» είπε η 32χρονη στην αστυνομία.

Μάλιστα είπε πως συχνά του έδινε υγρό για το ηλεκτρονικό του τσιγάρο, καθώς και ότι είχε αγοράσει μαριχουάνα από έναν άλλο μαθητή.

Η σχέση τους ολοκληρώθηκε μέσα σε αποθήκη τροφίμων του σχολείου τον περασμένο Φεβρουάριο ή Μάρτιο, σύμφωνα με την καθηγήτρια.

Ο 17χρονος από την πλευρά του έδωσε άλλη εκδοχή, λέγοντας πως έκαναν σεξ τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όταν η καθηγήτρια τον πλησίασε από πίσω και άρχισε να τον φιλά σε ένα πάρτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top