Έστειλε email σε 247 Nicole για να βρει αυτήν που είχε γνωρίσει σε παμπ

Χαμός στα social media για να την βρει

Οι Nicole που πήραν το email

Γη και ουρανό κίνησε ένας νεαρός φοιτητής του πανεπιστημίου του Κάλγκαρι για να εντοπίσει μια κοπέλα που είχε γνωρίσει σε παμπ, η οποία του είχε δώσει λάθος αριθμό τηλεφώνου. 

Ο Carlos Zetina έστειλε email σε 247 διαφορετικές “Nicole” που είχαν λογαριασμό στο domain του πανεπιστημίου, ελπίζοντας ότι θα βρει τη δική του “Nicole”, μια Ολλανδή που παρακολουθούσε μαθήματα στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών. 

«Γεια, αυτό είναι ένα email προς όλες τις Νικόλ. Αν δεν ταιριάζετε στην περιγραφή, αγνοήστε το. Αν είσαι εκείνη και απλά δεν θέλεις να μου μιλήσεις, είναι επίσης ΟΚ. Αν το όνομά σου είναι Νικόλ, είσαι από την Ολλανδία και πιστεύεις ότι ο Νίτσε είναι καταθλιπτικός, τότε στείλε μου μήνυμα», έγραφε το email.

Για κακή του τύχη, η συγκεκριμένη Nicole δεν είχε λογαριασμό email στο πανεπιστήμιο, όμως οι υπόλοιπες οι οποίες έλαβαν τα ηλεκτρονικά μηνύματα δημιούργησαν μια ομάδα στο facebook την οποία ονόμασαν «Η Nicole από χθες το βράδυ» και ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μπορέσει να την εντοπίσει. 

Και τα social media το έκαναν το θαύμα τους, με τη Nicole του Carlos Zetina να βρίσκει τη σελίδα και να μαθαίνει ότι ο επίμονος φοιτητής την αναζητά εναγωνίως. 

Όντως του είχε δώσει λάθος αριθμό τηλεφώνου, αλλά κατά λάθος, αφού βρισκόταν μόλις λίγες μέρες στον Καναδά και δεν τον είχε μάθει απ’ έξω, ενώ είπε στις υπόλοιπες Nicole ότι είναι πολύ χαρούμενη που τελικά θα μπορέσει να συναντήσει τον 25χρονο. 

Το ραντεβού θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, αλλά σε αυτό δε θα… παραστούν οι 247 Nicole που έλαβαν το email του ερωτοχτυπημένου φοιτητή.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top