Η Κων/πολη "κλέβει" από την Αθήνα τουρίστες για μεταμόσχευση μαλλιών

Δείτε τι περιλαμβάνουν τα πακέτα προσφορών

Οι Τούρκοι κλέβουν τουρίστες από την Αθήνα  τάζοντας τους μία πλούσια κόμη μαζί με  χλιδάτες διακοπές στον Βόσπορο . 

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα προσφορών ;Παραλαβή από το αεροδρόμιο, διαμονή σε ξενοδοχείο, τουριστικές δραστηριότητες και το χειρουργείο.

Ο πελάτης γίνεται  σουλτάνος για 3 μέρες  πληρώνοντας 1000-2.500 ευρώ. Οι αντίστοιχες θεραπείες στην Ευρώπη στοιχίζουν  6.000 ευρώ ενώ στη Μέση Ανατολή  4.500 . 

Τους υπόσχονται πώς μέσα σε 10 ώρες η φαλάκρα θα είναι παρελθόν .   Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται με την εξαγωγή της θυλακικής μονάδας . Μικρές τρίχες αφαιρούνται μία προς μία  από τον ασθενή και εμφυτεύονται στις προβληματικές περιοχές.


 «Παράδεισος» για τη μεταμόσχευση μαλλιών η Κωνσταντινούπολη

Αυτή η μικρή επέμβαση είναι χρυσωρυχείο για τη χώρα του Ερντογάν . Αποφέρει πάνω από 1 δισεκ. Ευρώ το χρόνο  στην τουρκική οικονομία.  

Σύμφωνα με την Λιμπερασιόν 30.000 Σαουδάραβες έχουν επισκεφτεί για αυτόν τον σκοπό την Κωνσταντινούπολη μέσα σε ένα χρόνο βάζοντας στον πειρασμό μιας λιποαναρρόφησης ή μιας ρινοπλαστικής και τις  γυναίκες τους. 

Στην πλατεία Ταξίμ πια είναι δύσκολο να μην δει κανείς τους άνδρες  που περιπλανιούνται με ξυρισμένα κεφάλια και επιδέσμους μετά τις εγχειρήσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top