Tραγωδία στο Μιζούρι: Ξεκληρίστηκε οικογένεια

17 οι νεκροί από την ανατροπή του τουριστικού σκάφους

Τους 17 φτάνουν οι νεκροί από την τραγωδία στο Μιζούρι, όπου ανατράπηκε τουριστικό σκάφος. Σπαρακτική είναι η μαρτυρία της μητέρας που έχασε το σύζυγό της, τα τρία της παιδιά και άλλους τρεις συγγενείς της.

ΤΙΑ ΚΟΛΜΑΝ ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ
"Ήμουν εκεί με το σύζυγο και τα τρία παιδιά μου που ήταν 9,7 και ενός έτους. Κολυμπούσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και δε μπορούσα να φτάσω τα σωσίβια. Ένιωθα ότι πάλευα τουλάχιστον μια ώρα".

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ

Η Τία νιώθει ότι η ζωή της έχει τελειώσει. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου αδυνατεί να πιστέψει ότι η οικογένειά της ξεκληρίστηκε στην τραγωδία του Μιζούρι. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά χάνει τα τρία της παιδιά, το σύζυγό της και ακόμη πέντε συγγενείς της. Σπαράζει. 

"Μας είπαν: Τα σωσίβια είναι εδώ πάνω. μας έδειξαν που είναι, αλλά (είπαν) μην ανησυχείτε γι'αυτό, δε θα τα χρειαστείτε".

ΝΕΚΡΑ 9 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Η οικογένεια Κολμαν βρέθηκε από λάθος στο συγκεκριμένο σκάφος, αφού είχαν βγάλει εισιτήρια από άλλο λιμάνι και έτσι αγόρασαν καινούρια για το μοιραίο πλοιάριο.

Μερικές φωτογραφίες μένουν πια να θυμίζουν στην Τία τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

17 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ

17 είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί από την τραγωδία του τουριστικού πλοιαρίου. Οι 31 επιβαίνοντες πάλεψαν όσο μπορούσαν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, καταγράφεται η μάχη που έδωσε το σκάφος-πάπια, όπως ονομάζεται, με τα μανιασμένα κύματα.

Η μετεωρολογική υπηρεσία ενημέρωσε για το καλοκαιρινό μπουρίνι, μόλις μισή ώρα πριν ξεσπάσει καταιγίδα. Είναι η μεγαλύτερη τραγωδία με τουρίστες τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top