Καρέ καρέ η πτώση αεροσκάφους από το εσωτερικό του

Συνετρίβη στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής

Σοκ προκαλεί στο διαδίκτυο βίντεο από το εσωτερικό του αεροπλάνου που συνετρίβη πριν από λίγες μέρες στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής. 

Από τη συντριβή του αεροσκάφους, τύπου Convair CV-340 έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ δύο ακόμα δίνουν μάχη για τη ζωή τους. 

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα τράβηξε ένας από τους επιβαίνοντες που είδε τον κινητήρα να έχει πιάσει φωτιά και το αεροσκάφος να χάνει ύψος. Ο επιβάτης κράτησε την ψυχραιμία του και κατέγραψε με το κινητό του τη συγκλονιστική στιγμή της συντριβής. 

«Αυτό είναι κακό και γίνεται πολύ χειρότερο», ακούγεται να λέει ο άνδρας στο βίντεο, ενώ μια γυναίκα φωνάζει: «Γιατί κουνιέται έτσι;».

«Πρέπει να σβήσουν τον κινητήρα για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον διάδρομο στο αεροδρόμιο», λέει στη συνέχεια ο άνδρας που τραβά το βίντεο. 

Δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση ακούγεται ένας θόρυβος, ουρλιαχτά επιβατών και πέφτει μαύρο. 

«Όλοι έξω, όλοι έξω, όλοι έξω», ακούγεται κάποιος να φωνάζει πριν τελειώσει το βίντεο. 

Το αεροσκάφος που ήταν 64 ετών και η εταιρεία ετοιμαζόταν να το κάνει έκθεμα σε μουσείο της Ολλανδίας συνετρίβη πάνω σε φάρμα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας εργαζόμενος στη φάρμα κι ο κυβερνήτης.

Δύο ακόμα πιλότοι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 19 άτομα μαζί με το πλήρωμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top