Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών: «Θέλουμε να καταστρέψουμε τον ελληνικό τουρισμό»

Σάλος από τις προκλητικέ δηλώσεις – Ξεκαθαρίζει το ανθελληνικό σχέδιο της Άγκυρας

Σάλο έχουν προκαλέσει οι προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών ο οποίος απειλεί να γεμίσει τα ελληνικά νησιά με μετανάστες από την Τουρκία για να χτυπήσουν τον τουρισμό.

«Αν εμείς τους αφήσουμε λίγο… τότε τα ελληνικά νησιά θα γεμίσουν από Σύρους, Αφγανούς και από άλλες χώρες, την Αφρική, παράνομους μετανάστες. Δε θα μπορούν να ζήσουν, ο τουρισμός θα μπλοκάρει. Το λέω ξεκάθαρα. Ο τουρισμός θα σταματήσει, δεν θα μπορούν να κάνουν κανένα βήμα και οι πολιτικοί θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές» δήλωσε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών.

Το σχέδιο των Τούρκων είναι πια ξεκάθαρο. Να καταστρέψουν τον ελληνικό  τουρισμό ως αντίποινα για την απελευθέρωση  των 8 τούρκων στρατιωτικών.

Η δήλωση έχει μεγαλύτερη σημασία καθώς έρχεται από τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών  που είναι υπεύθυνος για την κράτηση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη.

Για τον ελληνικό τουρισμό η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη. 32 εκατομμύρια τουρίστες αναμένονται στη χώρα που είναι αριθμός ρεκόρ.

Η Αθήνα για πρώτη φορά γέμισε τουρίστες από τον Μάρτιο – γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά- τη στιγμή που οι Τούρκοι έβλεπαν άδεια τα ξενοδοχεία τους τα τελευταία δυο χρόνια.

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι χάνουν τουρίστες λόγω ασφάλειας ...Μπορεί να είναι πιο φθηνοί στις διακοπές τους αλλά εξακολουθούν να τρομάζουν τους ξένους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top