Δολοφόνησαν εν ψυχρώ Έλληνα επιχειρηματία

Ο 37χρονος Μάθιου Στάικος πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Δολοφόνησαν Έλληνα επιχειρηματία

Σοκαρισμένοι είναι οι ομογενείς στον Καναδά από τη δολοφονία του ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Μάθιου Στάικος, 37 ετών, στο Yorkville του Τορόντο.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, που επικαλείται τοπικές εφημερίδες, τον βρήκαν οι ομάδες πρώτων βοηθειών που ανταποκρίθηκαν στις αναφορές για περιστατικό πυροβολισμών περί τις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Η Αστυνομία του Τορόντο έλαβε αναφορές για τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. Ο Μάθιου Στάικος φέρεται να είχε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία του Τορόντο, φέρεται να είναι ένας μαύρος άνδρας μεσαίου αναστήματος, ο οποίος έφυγε από το σημείο του φόνου με μία ασημένια ή γκρι τετράθυρη Μερσέντες.

Το μήνυμα του Ελληνα πρέσβη

Ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά κ. Δημήτριος Αζεμόπουλος ανάρτησε μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλοντας να εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατο του Μάθιου Στάικος.

«Ο 37χρονος Ματθαίος Στάικος, περήφανος Ελληνας και επιτυχημένος Καναδός πολίτης, μας έκανε όλους περήφανους για την χωρίς όρια αγάπη του στη Μητέρα Πατρίδα και τα μεγάλα επιτεύγματά του στον Καναδά. Σήμερα το βράδυ λοιπόν μου είναι ειλικρινά τόσο μα τόσο δύσκολο να πιστέψω την είδηση της απώλειάς του».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top