Tα μυστικά ομορφιάς της Βικτόρια Μπέκαμ

Εύκολα tips ομορφιάς που όλες μπορούμε να ακολουθήσουμε

Η ομορφιά θέλει θυσίες. Απαιτεί κόπο τόσο για να την αποκτήσεις όσο και να τη διατηρήσεις. Ποιες είναι οι βασικοί κανόνες που ακολουθούν όλες αυτές οι λαμπερές γυναίκες που βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των media και των social media; Τι απαιτεί το καθημερινό τους skincare ώστε να παραμένουν γοητευτικές και φρέσκιες κάθε στιγμή που θα τις πετύχει ένας ακόμα φωτογραφικός φακός; H Victoria Beckham το απόλυτο it κορίτσι των late 90s σε συνεργασία με την επί δύο δεκαετίες αισθητικό της εξηγούν τi χρειάζεται η επιδερμίδα των πιο εκθαμβωτικών κοριτσιών της showbiz για να παραμένει σε τέλεια κατάσταση! 

Κοστούμι: Πώς να το φορέσεις για να πας σε επαγγελματικό πάρτι

Τακτική Απολέπιση

Η τακτική απολέπιση δεν πρέπει να ξεπερνά τις 2-3 φορές την εβδομάδα. Τα χημικά απολεπιστικά, τα AHAs όπως το γλυκολικό οξύ, λειτουργούν ιδανικά σε ένα μεικτό δέρμα. Για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες, η ειδικός συστήνει απαλά χημικά απολεπιστικά, όπως τα βήτα υδροξέα και τα πολυ υδροξέα που θα διεισδύσουν στο δέρμα και θα το εξυγιάνουν. Τα ευαίσθητα και πιο ξηρά δέρματα, θα πρέπει να στραφούν σε πιο απαλές φόρμουλες, με περισσότερες ενυδατικές ιδιότητες για 1-2 φορές την εβδομάδα. 

Βιταμίνη C και αντηλιακό

Για να διατηρήσεις όμορφο το δέρμα σου, θα πρέπει να το προστατεύσεις σίγουρα από τις ακτίνες του ήλιου και ειδικά στη χώρα μας που η ηλιοφάνεια είναι άφθονη τον περισσότερο χρόνο. Η χρήση της βιταμίνης C σε συνδυασμό με το αντηλιακό, ενισχύει τη δράση του κατά 10 φορές περισσότερο και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Η ειδικός συμβουλεύει για τη χρήση του αντηλιακού χειμώνα και καλοκαίρι, καθώς το θεωρείται αναπόσπαστο και αδιαπραγμάτευτο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς. 

Μάσκα Led στο σπίτι

Εάν πρέπει να επενδύσεις σε κάτι, είναι η μάσκα Led που αναφέραμε κι εμείς σε προηγούμενο άρθρο. Αν δεν διάβασες το γιατί, θα πρέπει να το κάνεις. Βοηθούν στην τόνωση της σύνθεσης του κολλαγόνου, στην ενυδάτωση, στην επούλωση του δέρματος και τη μείωση των ατελειών. Επένδυσε σε μια καλή και κάνε χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα για μέγιστα αποτελέσματα, σαν να έχεις τον ειδικό στο σπίτι σου. 

Η Βούλα πρόλαβε μόνο τα ρούχα- Τι της είπαν οι συμπαίκτριές της;


Παραδοσιακές homemade θεραπείες

Αν νομίζεις πως οι παλαιότεροι δεν ήξεραν τι έκαναν γελιέσαι. Εφάρμοσε στο πρόσωπό σου κρύες φέτες από αγγούρι, για να απαλύνεις τους μαύρους κύκλους και να ενυδατώσεις την περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και επιτυχημένο! Άφησέ το για 10 λεπτά ενώ εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις φακελάκια τσαγιού, αφού τα μουλιάσεις σε ζεστό νερό και αφού τα αφήσεις 10 λεπτά στο ψυγείο να κρυώσουν. 

Προσοχή με τα ενεργά συστατικά

Επειδή τα δραστικά συστατικά κάθε προϊόντος απολέπισης ή περιποίηση δεν ξέρεις ποτέ πως θα λειτουργήσουν στη δική σου επιδερμίδα, η ειδικός συστήνει να είσαι προσεκτική στην αρχή και να ξεκινάς σιγά σιγά τη θεραπεία σου, προσθέτοντας ένα καινούργιο στοιχείο τη φορά και με μέτρο. 

Τα περισσότερα λαμπερά κορίτσια μένουν πιστά σε αυτούς τους 5 απλούς βασικούς κανόνες ομορφιάς που τους χαρίζουν την ακαταμάχητη εικόνα που τόσο θαυμάζεις. Τι λες αξίζει να τους δώσεις και εσύ μια ευκαιρία; 

Συντάκτης: Ισμήνη Γεωργιλάκη

Πηγή: www.allyou.gr 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top