Ρώσος Κροίσος κερδίζει το διαζύγιό του και χάνει το υπερπολυτελές γιοτ του

Η πρώην γυναίκα του, του παίρνει το υπερπολυτελές γιοτ , το οποίο κάποτε ανήκε στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Μεγάλο πλήγμα για Ρώσο κροίσο, φίλο του Πούτιν. Η πρώην γυναίκα του, του παίρνει το υπερπολυτελές γιοτ , το οποίο κάποτε ανήκε στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ρόμαν Αμπράμοβιτς…

 Το…  LUNA,  που στα ιταλικά σημαίνει φεγγάρι και το οποίο λάτρεψε ο Farkhad Akhmedov, φέρνει σκοτάδι στη ζωή του… Βρετανοί δικαστές τον κατηγορούν ότι προσπάθησε μέσω offshore να το κρύψει και τον αναγκάζουν να το μεταβιβάσει στην πρώην σύζυγό του. Του επιβάλλουν μια από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις διαζυγίου στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μήλον της έριδος το υπερπολυτελές σκάφος του Αμπράμοβιτς

210 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει το πολυτελές σκάφος. Είναι 115 μέτρα, διαθέτει 10 VIP καμπίνες, 9 καταστρώματα, πισίνα 20 μέτρων, ελικοδρόμια, υποβρύχιο ακόμη και αντιπυραυλικό σύστημα. Ο επιχειρηματίας είχε αγοράσει το διαμάντι των θαλασσών από τον Αμπράμοβιτς για 290 εκατομμύρια το 2014.

Το 2016 αγγλικό δικαστήριο τον υποχρέωσε να δώσει πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ στην Τατιάνα Αχμέντοβα. Ο ίδιος μάχεται να κρατήσει ό,τι μπορεί.

Ο γάμος, οι γούνες και το μεγάλο deal που τους χάρισε μεγάλα πλούτη

25 χρόνια ήταν παντρεμένοι. Απέκτησαν ένα παιδί. Ζούσαν μέσα στα πλούτη σαν βασιλιάδες. Η Αχμέντοβα τον γνώρισε όταν ήταν μόλις 17 ετών. Στα 21 έμεινε έγκυος.

Τότε ο Akhmedov εμπορευόταν γούνες.  Η περιουσία του εκτοξεύτηκε το 2012 όταν πούλησε μετοχές σε ρωσική εταιρεία αερίου για 965 εκατομμύρια δολάρια .

Φίλος του Πούτιν στο μάτι των... Αμερικανών και της πρώην συζύγου του

Τώρα ο φίλος του Ρώσου προέδρου κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Δεν είναι μόνο η...  Τάτι, τον έχουν βάλει και οι Αμερικανοί στο μάτι. Τον κατηγορούν ότι προσπάθησε με άλλους Ρώσους να παρέμβει στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 και τον απειλούν με κυρώσεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top