Νέες αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο της Γαλλίας – Σήμερα η κηδεία της 13χρονης

Τι είχε κάνει μια εβδομάδα πριν στραγγαλίσει την Αντζελίκ

Στο βίντεο θα δείτε πλάνα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 13χρονη

Η υπόθεση της 13χρονης Αντζελίκ σόκαρε τη Γαλλία αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη. Το κορίτσι αγνοείτο και βρέθηκε μετά από πέντε μέρες νεκρό και χωρίς ρούχα, στο σημείο που υπέδειξε ο άνθρωπος που την απήγαγε και τη σκότωσε. Σήμερα η κηδεία της στη σοκαρισμένη από το γεγονός πόλη.

Γαλλία: 13χρονη βρέθηκε γυμνή και στραγγαλισμένη

Νέες αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του STAR στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που υποστηρίζει ότι μια εβδομάδα πριν από τον βιασμό και τη δολοφονία του κοριτσιού, ο παιδόφιλος είχε μπει σε λεωφορείο με παιδάκια, κατέβασε τα ρούχα του και τους έδειχνε το μόριο του.

Γαλλία: Η 13χρονη Ανζελίκ μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου και βιαστή της

Ο δράστης είναι ένας 45χρονος πατέρας δυο παιδιών. Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του από την μαρτυρία ενός 10χρονου, ο οποίος είπε στις γαλλικές αρχές ότι είδε την Αντζελίκ να ακολουθεί έναν άνδρα που προφανώς γνώριζε.

Ο 45χρονος ήταν παλιός γείτονας του μικρού κοριτσιού και ομολόγησε ότι οδήγησε την 13χρονη στο σπίτι του, λέγοντας της ότι έχει ένα δώρο για τους γονείς της. Εκεί επιχείρησε να την βιάσει. Όμως εκείνη άρχισε να φωνάζει και για να μην τον ακούσουν τα παιδιά του στραγγάλισε το κοριτσάκι.

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του

Αρχικά είχε ακουστεί ότι η σύζυγος του 45χρονου γνώριζε για το παρελθόν του. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν της είχε πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top