Γαλλία: Η 13χρονη Ανζελίκ μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου και βιαστή της

Ο δράστης είναι πατέρας δυο παιδιών - Λίγο πριν την αρρωστημένη του πράξη είχε επισκεφθεί sex shop

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες, που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, για τον βιασμό και τις τελευταίες ώρες της 13χρονης από 45χρονο παιδόφιλο στην πόλη Λιλ.

To 13χρονο κοριτσάκι μαρτύρησε στα χέρια του βιαστή και παιδεραστή δολοφόνου της.

Ο 45χρονος  βιαστής και δολοφόνος της, Nταβίντ Ραμώ, λίγο πριν εκτελέσει τα αρρωστημένα σχέδια του πάνω της, είχε επισκεφθεί sex shop και είχε αγοράσει Viagra.

Μετά το sex shop ο παιδεραστής πέρασε από το πάρκο όπου έπαιζε ανυποψίαστη η Ανζελίκ. Με το που την είδε θέλησε να την κάνει δικιά του, είπε στην ανάκριση. Την ξεγέλασε για να τον ακολουθήσει.Η φρίκη είναι απερίγραπτη.Την υποχρέωσε να του κάνει μια πεολειχία και την βίασε παρά φύση.  Στη συνέχεια πήρε το παντελόνι της, το πέρασε στο λαιμό της και την στραγγάλισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γαλλία: 13χρονη βρέθηκε γυμνή και στραγγαλισμένη

Ο 45χρονος παιδόφιλος Νταβίντ Ραμώ, είναι πατέρας δυο μικρών αγοριών. 

Παρά το βεβαρημένο παρελθόν του με βιασμούς ανηλίκων, είχε καταφέρει να γίνει άτομο άνευ υποψίας.

Οι γονείς της Ανζελίκ δε μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Απαρηγόρητη είναι και η αδελφή της Ανζελίκ. Με μια σπαρακτική σπαρακτική ανάρτηση στο ΦΒ αποχαιρέτισε τη δολοφονημένη αδελφούλα της

«Ας κρατήσουμε στη μνήμη μας αυτό το χαμόγελο, αυτή την ανεμελιά, τη ζωντάνια που είχε η Ανζελίκ. Κι από εκεί που είναι να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σ αγαπάμε πάρα πολύ Ανζελίκ».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top