Διπλό φονικό στην Κύπρο: Η στιγμή της σύλληψης του 33χρονου

Πώς αντέδρασε όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί

Φόνικό στην Κύπρο: Η στιγμή της σύλληψης του 33χρονου

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το sigmalive.com τις φωτογραφίες από τη στιγμή της σύλληψης του 33χρονου άνδρα για το διπλό φονικό στον Στρόβολο της Κύπρου.

Ο νεαρός άνδρας, βρίσκεται στα χέρια των Κυπριακών Αρχών από την Τετάρτη. Η σύλληψή του, έγινε στις 19:00 το απόγευμα στην Αγία Νάπα, έπειτα από πληροφορία που έφτασε στην Κυπριακή αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Πώς μπήκε ο δράστης στο σπίτι της οικογένειας

Διπλό φονικό Κύπρου: "Το έγκλημα σχεδιαζόταν 5 χρόνια"

Μια σύλληψη για το άγριο φονικό του ζευγαριού στη Λευκωσία

Μία ματωμένη πιτζάμα "δείχνει" τον ένοχο του φονικού στην Κύπρο

Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν για να τον συλλάβουν, ο 33χρονος δεν έφερε καμία αντίσταση. Μάλιστα όταν του επιστήθηκε από τους ανακριτές η προσοχή του στον Νόμο, εκείνος απάντησε μονολεκτικά λέγοντας: «Μάλιστα».

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

«ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ»

 

Με κυνικότητα που σοκάρει ο 33χρονος φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς, πώς οι συνεργοί του σχεδίασαν και κατέσφαξαν τον καθηγητή Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα στο σπίτι τους στον Στρόβολο.

«Τούτο που έγινε σχεδιάζεται τα πέντε τελευταία χρόνια. Γνωρίζω το κίνητρο ξέρω και τον ηθικό αυτουργό, τον άνθρωπο που κατέστρωσε το σχέδιο της δολοφονίας».

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε προφορικά, ότι ανήκουν στον ίδιο.

Πλέον, η αστυνομία αναζητά τη φιλενάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος χθες το απόγευμα στη Λεμεσό είναι σεσημασμένος για διαρρήξεις και ναρκωτικά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει μαρτυρία και βίντεο, βάσει των οποίων ο 33χρονος τρέχει να απομακρυνθεί από το σημείο της διπλής δολοφονίας. Αυτό που θέλουν να εξακριβώσουν οι αρχές είναι τι έκανε στο σημείο της δολοφονίας. Μάλιστα οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων.

ΠΩΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

 

Με σοκαριστική απάθεια ο 33χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τι έκανε αφού ο συνεργός του είχε κατακρεουργήσει το άτυχο ζευγάρι.

«Έπιασα το παιδί του έβαλα ένα μαχαίρι στο λαιμό και του είπα: "Σκότωσα τους γονείς σου. Που είναι τα λεφτά; Έχω και εγώ γιο δεν θα σου κάνω κακό».

Το παιδί περιέγραψε στους αστυνομικούς τις δραματικές στιγμές που έζησε.

«Έπεσα να κοιμηθώ στις 10.30 το βράδυ. Μετά από λίγο άκουσα το κλάμα της μητέρας μου, αλλά νόμισα ότι ήταν όνειρο. Ξαφνικά ένας άνδρας με ξύπνησε και μου είπε να ανοίξω την πόρτα για να μπει κάποιος στο σπίτι».

«Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το παιδί της οικογένειας λέει την αλήθεια. Όλα τα ευρήματα συνάδουν πλήρως με το ιστορικό που έχει δώσει ο μικρός. Για αυτό θεωρώ ότι δεν έχει καμία σχέση με το φονικό», λέει ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Μάριος Ματσάκης.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΠΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

 

Ο 33χρονος γνώριζε την εσωτερική διαρρύθμιση του σπιτιού καθώς είχε κάνει κάποιες δουλειές στις πόρτες και τα παράθυρο το 2012. Από τότε θεώρησε ότι το ζευγάρι είχε στη μονοκατοικία πολλά χρήματα και άρχισε να σχεδιάζει την επιδρομή. Λεπτομέρειες του φονικού βρέθηκαν σε σημειώσεις που κρατούσε σε μπλοκάκι στο αυτοκίνητό του. Στο σπίτι μπήκε από παράθυρο της κουζίνας το οποίο παραβίασε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σπίτι τα παπούτσια του 33χρονου, ενώ διαπίστωσαν ότι λείπουν μετρητά, το πορτοφόλι και οι κάρτες του 60χρονου καθηγητή.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top